Spirituele Agenda

Archief

Workshop Aromatherapie en Massage

Datum: 13-04-2019
Locatie: Prins Hendrikplein 1, 2518 JA Den Haag, Zuid-Holland
Door: OMB Academie Massage Opleiding, Cursus, Workshop
Prijs: € 57,00
Bij aromatherapie wordt gewerkt met etherische oliën. Deze holistische therapie heeft als doel om de gezondheid te verbeteren op zowel het fysieke, mentale als emotionele vlak. Etherische oliën zijn gemaakt van een deel van een boom of plant, bijvoorbeeld de bloem of de vrucht. Het wordt ook wel de essentie van een plant genoemd en daarom wordt de term essentiële olie hiervoor ook gebruikt. In vergelijking met bijvoorbeeld amandelolie is een etherische olie veel sterker geconcentreerd, doordat het op een andere manier verkregen wordt. De meeste etherische oliën zijn dan ook niet geschikt om in grote hoeveelheden direct op de huid aan te brengen. Deze natuurlijk essentiële oliën hebben eigen unieke en ongelofelijke krachtige eigenschappen. Ze beïnvloeden niet alleen het fysieke lichaam, maar werken helend op vele niveaus, zoals fysiek, emotioneel en spiritueel. Als voorbeeld is lavendelolie rustgevend.

Aromatherapie en massage
Wanneer je etherische olie wilt toepassen bij massage, is het belangrijk dat je weet wat je doet. Welke olie is geschikt voor deze persoon op dit moment én past het in de massage die je geeft. Ook dosering en het combineren van verschillende oliën is belangrijk. Kennis over de eigenschappen van elke etherische olie en hoe deze toegepast kan worden is essentieel.

Workshop aromatherapie
In deze workshop van drie uur krijg je algemene informatie over essentiële oliën. Ook leer je van zeven oliën de eigenschappen en hoe en wanneer je deze kan toepassen. Uiteraard gaan we ook masseren waarbij je enkele oliën kan uitproberen. Dit doe je door het masseren van de handen van een medecursist en jouw handen krijgen een soortgelijke massage. Je leert dus niet alleen over de oliën, maar ook hoe je een eenvoudige en laagdrempelige handmassage geeft. Van de technieken krijg je een handleiding toegestuurd via de e-mail, zodat je daarmee thuis meteen aan de slag kunt gaan. Hiervoor heb je natuurlijk massageolie nodig, dus je krijgt ook nog een flesje basisolie mee. Voor de etherische olie heb je tijdens de workshop de gelegenheid om deze aan te schaffen.

Praktisch:
 De lestijden van de workshop in een weekend zijn van 13.30 tot 16.30 uur. De workshop op een avond is van 19.30 tot 22.30 uur.
 De prijs van de workshop Aromatherapie en massage: 67 euro per persoon.
 Inclusief: thee en water, theorie over oliën, massage krijgen & geven, handleiding van de technieken, flesje basisolie.
 Deze workshop geven we bij Vleugels, Elandstraat 77a in Den Haag. De lesruimte is op de begane grond.
Toegevoegd op 18-03-2019
Massage, Workshop of cursus
OMB Academie Massage Opleiding, Cursus, Workshop
Prins Hendrikplein 1
2518 JA  Den Haag
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0645444569

Deel ons met vrienden

Delen |


Kortingsbon

Vraag hier je kortingsbon aan en maak o.a. kans op het winnen van een privéconsult.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke aanbiedingen.

Social Media

De laatste Paraview nieuwtjes via onze Facebook en Twitter.

Win vrijkaarten

Maak kans op het winnen van vrijkaarten.

Android / Apple App

Handig! De Paraview App voor je Android / Apple telefoon of tablet.


Spirit4UMediumchatSpirituelewinkelParaview Facebook Erik de la Porte

OprechteMediumsAbonnement magazine ParaviewParaviewParaview