Spirituele Agenda

Jos Kleijnen, coach en trainer

Coaching, Pers. ontwikkeling, Qi gong&tai chi tao
Coach en trainer van volwassenen en kinderen in psychische en fysieke weerbaarheid via weerbaarheidsprogramma's, helende tao chi kung en tai chi en creatieve/magische natuurbeleving. In de herfst/winter via binnentrainingen, in de lente/zomer via buitentrainingen.

We leven in een bijzondere tijd. Een periode waarin we anders tegen ons leven aan gaan kijken en anders met elkaar en de aarde om leren gaan. Een periode van bezinning, het verzetten van bakens en het vinden van nieuwe oplossingen.

Als je dingen in je leven wilt veranderen, word je automatisch heen en weer geslingerd tussen hoofd, hart en handen. Een proces waarbij we van oud naar nieuw gaan. Een vermoeiende reis voor degene die daar niet op voorbereid is. De tijd lijkt steeds sneller te gaan en de behoefte aan rust en stilte neemt voor ieder mens toe.

Rust en stilte zijn voedsel voor je geest. Hoe dieper je bij het 'stille weten' van je hart en lichaam komt, des te gemakkelijker de reis voor je wordt. Het lijf als kompas staat namelijk altijd en overal voor je klaar. Vanuit eenvoud, geduld en zachtheid in je eigen doen en laten, worden de signalen vanzelf helder. Een natuurlijke omgeving helpt hier enorm bij.

Juist hiervoor gaan mensen, al vanaf 1978, samen met Jos Kleijnen op 'pad' naar speciale plekken in de natuur. Sinds 2007 via zijn eigen bedrijf. Van korte tochten tot complete vijfdaagse trainingen. Individueel, in kleine groepen of via bedrijven.
Dus kom in beweging, ga mee op avontuur en laat je verrassen door de natuurlijke kracht van rust en stilte. Je bent van harte welkom.

Jos Kleijnen, natuurtrainingen 06-19012464 www.jkstrainingen.nl 06-19012464
Jos Kleijnen, coach en trainer

Deel ons met vrienden

Delen |


Kortingsbon

Vraag hier je kortingsbon aan en maak o.a. kans op het winnen van een privéconsult.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke aanbiedingen.

Social Media

De laatste Paraview nieuwtjes via onze Facebook en Twitter.

Win vrijkaarten

Maak kans op het winnen van vrijkaarten.

Android / Apple App

Handig! De Paraview App voor je Android / Apple telefoon of tablet.


Spirit4UMediumchatSpirituelewinkelParaview Facebook Erik de la Porte

OprechteMediumsAbonnement magazine ParaviewParaviewParaview