Spirituele Agenda

Archief

Je eigen innerlijke genezingskracht
Met korting

Datum: 10-11-2019
Locatie: Maatgravenweg, 4, 8024 PB ZWOLLE, Overijssel
Door: Het nieuwe verlaat
Prijs: € 85,00
In deze prachtig en vooral ook krachtige workshop versterken we jouw innerlijke vermogen om te helen. Helen wat je als obstakel op je pad ervaart, wat zelfs bij ziekte een positief effect heeft.

Je hebt meer regie over je gezondheid dan je denkt. Ons innerlijk vermogen is groot… groter dan we durven vermoeden. Laat je verrassen door de kracht die uit jezelf kan komen om je gezondheid en vitaliteit, je energie, te herstellen.

Dit is een unieke workshop om belangrijke thema’s op te lossen en te transformeren. Zowel voor beginners als voor gevorderden.

In de ochtend werken we met de principes van het sjamanisme om een innerlijk reis te maken. Hierin wordt duidelijk wat er voor jou leeft, wat vraagt om aandacht en hoe jij je in het dagelijks leven daartoe verhoudt.
In de middag werken we met de principes van de boedhistische ‘Chöd’ meditatie, waarmee obstakels worden getransformeerd naar helpende energie. Je ervaart de kracht van deze meditatie en leert hem zelf toe te passen.

Het programma:
Ochtend:
- kennismaking
- korte inleiding door Frouk
- geleide meditatie met innerlijke reis, waarin zich voor ieder een thema aftekent
- aanscherpen door te delen (groepjes van 2)
Lunch met soep
Middag:
- inleiding Chöd methode
- Chöd meditatie (geleide meditatie)
- Delen van ervaringen en inzichten, onder begeleiding van Frouk. Ieder krijgt hiermee een verdieping op de meditatie, waarbij de ervaring leert dat er ook gedeelde thema’s naar voren komen
- Handreikingen voor het zelf verder toepassen van de Chöd meditatie
- afsluiting

Je kunt je aanmelden via deze link:
www.eventbrite.nl/e/tickets-workshop-nov-durf-te-luisteren-naar-je-eigen-innerlijke-genezingskracht-73680435165

Over Frouk en haar werk:
Frouk is kunstenares en healer. Alles draait in haar visie om het verkrijgen van bewustzijn. Zij werkt vanuit het sjamanisme.
Frouk bedwong haar vergevorderde baarmoederhalskanker met een combinatie van de medische weg (bestraling + chemo) en het aanspreken van haar innerlijke kracht. De medische wereld hielp haar met bestraling en chemo, die het gezwel bestrijden maar helaas geen enkele garantie konden geven (de artsen gaven haar beperkte kans op genezing). De medicatie naast de chemo (ter bestrijding van neveneffecten) heeft Frouk laten staan. De innerlijke kracht die ze in zichzelf kon activeren hielp met pijnbestrijding, genezing en een transformatie. Deze kracht heeft voor haar op ongekende en onvermoede wijze kan bijdragen aan genezing. De artsen waren daar zeer positief over. Frouk is in enkele maanden tijd geheel genezen. De transformatie die ze daarbij onderging houd ze in ere. Demonen kunnen veranderen in bondgenoten.

Over de Chöd meditatie:
Angst, jaloezie, gevoelens van onzekerheid of afkeuring, gebrek aan zelfvertrouwen, verslaving, spijt, en perfectionisme, ieder mens vecht nog al eens met „zichzelf‟, met zijn of haar eigen „demonen‟. De meditatie voert langs een aantal stappen die de omgang met je “demonen” 180 graden kan draaien, van negeren en bevechten naar voeden en daardoor bevrijden.
Chöd is een boeddhistische beoefening met als uitgangspunt dat we de eeuwige strijd tegen onze schaduwkanten nooit kunnen winnen door te vechten. Pas als je hun aanwezigheid accepteert, ze transformeert en loslaat, ontstaat er ruimte voor innerlijke rust en wordt angst overwonnen.
Meer lezen over de Chöd meditatie? Kijk hier: www.bol.com/nl/f/bevrijd-je-demonen/37905126/

Over de locatie Het Nieuwe Verlaat:
Bij een oude sluiswachterwoning aan de rand van Zwolle ontstaat een centrum voor bewustzijn. Hier worden workshops, meditaties en andere bijeenkomsten gehouden. De workshopruimte is een heerlijk prieel met een fijne energie.

Aanmelden:
www.eventbrite.nl/e/tickets-workshop-nov-durf-te-luisteren-naar-je-eigen-innerlijke-genezingskracht-73680435165

Lees ook het artikel dat verscheen op Holistik.nl: holistik.nl/chod-meditatie/


KORTING

Een cadeautje voor de lezers van de spiri agenda: met kortingscode 'spirituele-agenda' krijg je €15 korting!

Toegevoegd op 30-10-2019
Alt. geneeswijzen, Zelfheling

Deel ons met vrienden

Delen |


Kortingsbon

Vraag hier je kortingsbon aan en maak o.a. kans op het winnen van een privéconsult.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke aanbiedingen.

Social Media

De laatste Paraview nieuwtjes via onze Facebook en Twitter.

Win vrijkaarten

Maak kans op het winnen van vrijkaarten.

Android / Apple App

Handig! De Paraview App voor je Android / Apple telefoon of tablet.


Spirit4USpirituelewinkelParaview FacebookParaviewErik de la Porte

OprechteMediumsParaview