Spirituele Agenda

Archief

Kunst van Aanraking - Tantrische massage workshop
Met korting

Van 30-11-2019 tot 01-12-2019
Locatie: Waterlandsingel 104, 2548 ST Den Haag, Zuid-Holland
Door: Desideratum ~ Praktijk voor Vrije Levensstroom
Prijs: € 99,00
De Kunst van Aanraking is een speels en intiem avontuur van aanraking en verbinding!

In twee workshops die apart of achter elkaar gevolgd kunnen worden nemen we je mee langs diverse kwaliteiten van aanraking. In de eerste workshop, 'de 5 elementen' nemen we je speels mee de diepte in. Vanuit vertraging en afwisseling worden poorten geopend naar nieuwe dimensies van genieten, ontspanning en plezier die je mee naar huis kunt nemen om je (liefdes)leven te verrijken.

In de tweede workshop geven we de Yoni & Lingam massage, een prachtige intieme en heilige manier van masseren! We starten met uitgebreide uitleg over de lijfelijke en energetische kanten van de Yoni en Lingam (Sanskriet voor vagina en penis). Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen man en vrouw en hoe kun je daar tijdens een massage gebruik van maken? Hoe creëer je diepere ontspanning en vergroot je jouw orgastisch potentieel? We laten zien hoe je een gehele lichaamsmassage kunt opbouwen en leren je diverse technieken van Yoni- en Lingammassage. Dit doen we door te demonstreren en waar gewenst tijdens de massage te ondersteunen en begeleiden. Je leert en beleeft waardoor je een prachtige ervaring rijker en vol inspiratie naar huis zult gaan.

N.B. Kijk voor de volgende mogelijkheden om deel te nemen aan de Kunst van Aanraking workshops op www.desideratum.nl/agenda

"We hebben de workshop als HEEL waardevol ervaren en 'n GROTE verrijking en verdieping van ons (sex-)leven! Ook vanwege het feit, dat we al wat ouder zijn is dit ECHT een waardevolle toevoeging geweest! We kunnen het iedereen aanraden – jong en oud – en hebben naderhand tegen elkaar gezegd, dat we dit HEEL graag eerder hadden meegemaakt!" (koppel mrt '17)

"Ik lig lang na te sudderen in bed. Zo diep ontspannen na de workshop yoni en lingam massage. Het was mooi. Het was lekker! Mijn lijf heeft weer nieuwe geheimen onthult en ik heb vol verwondering mijn partner bij zijn reis mogen helpen. Deze magie ontstaat alleen in een veilige vrije setting met liefdevolle begeleiding. Dit zijn geen seks kunstjes voor de toolbox, dit is diepe connectie maken met elkaar en met jezelf." (Georgina)

"Het was een prachtige avond! Ik voelde respect, geborgenheid, humor, zachtheid, speelsheid en zoveel meer. Dank jullie wel!" (Edwin)

Voor wie?
Deze workshops richten zich op twee doelgroepen:
1) (gelegenheids)koppels die het verlangen voelen om:
* samen dieper te verbinden
* een nieuwe dimensie aan hun relatie te geven
* andere manieren van genieten te exploreren

2) singles die het avontuur aandurven om met een relatief onbekend iemand:
* de verbinding aan te gaan
* te spelen
* nieuwe manieren van genieten te exploreren

"Lieve Kersti en Sjaak dank jullie wel voor het ontvangst in jullie huis en jullie zijn. Dat jullie de bedding gaven om te kunnen zijn. Wat een heerlijk gevoel was en is het. Mijn hart open en mijn levenslust voelend. Dank jullie wel warme open mensen." (Mirjam)

De 5-elementen workshop kan man/vrouw, vrouw/vrouw of man/man beleefd worden. De yoni & lingam massage workshop is gericht op man/vrouw koppels. Er geldt een maximum van 4 koppels, dat betekent veel individuele aandacht. Je werkt uitsluitend met je eigen (gelegenheids)partner, er wordt niet gewisseld.

Geen partner en wel interesse? Neem contact op met ons; misschien kunnen we je (vooraf!) matchen met een andere geïnteresseerde. Er zijn al meerdere geïnteresseerde mannen, dus vrouwen grijp je kans! Meld je wel tijdig want we brengen geïnteresseerden vooraf in contact met elkaar. Zo kunnen jullie samen bepalen of er een match is voordat de workshop plaatsvindt.

Wat kost het en wat krijg ik daarvoor?
De 5-elementenworkshop kost € 99,- per persoon. Voor de yoni- & lingammassage workshop is dit € 139,- per persoon. Kies je voor beide workshops in hetzelfde weekend dan krijg je de overnachting en het ontbijt er van ons GRATIS bij.

Je krijgt oefeningen, uitgebreide uitleg voorafgaand aan de massage, onze demonstratie en begeleiding tijdens het masseren. Je doet een ervaring op die je voor altijd meeneemt en je liefdesleven een boost kan geven. Massageolie, thee en tantrisch lekkers inbegrepen. Kortom: komt dat zien, horen, proeven, ruiken en voelen!

Hoe zit het met veiligheid en naaktheid?
Omdat kleding geen aanraking behoeft, nodigen we je uit om de massage op je blote huid te ontvangen. Hoe naakt je bent, bepaal je zelf in het moment. Veiligheid en respect staan te allen tijde voorop. Respecteer je eigen grenzen maar ook: laat jouw verlangen leven en verbind het met je hart. We creëren daarvoor een veilige warme bedding in onze tempel. Je werkt uitsluitend met je eigen (gelegenheids)partner, er is dus geen massage-uitwisseling met anderen.

"We hebben de workshop ervaren als een liefdevolle, veilige en intieme dag. Doordat de groep zo klein is hebben jullie veel aandacht voor elk stel en ondersteunden jullie ons op de momenten waarop dat nodig was. Dat was heel fijn. Het voelt als iets heiligs dat we in onszelf hebben ontdekt. Het heeft ons (nog) dichter bij elkaar gebracht en we voelen de energie nu na een week nog steeds stromen." (Jan & Jet)

KORTOM
Exclusief
All-in
Kleine groep
Genieten met en van elkaar
Een boost voor je (liefdes)leven ♥

"De 5-elementenmassage was inspirerend en mooi aanvullend op wat ik al doe. De gelegenheidspartner die jullie voor mij benaderd hebben was een mooie match. Er was ruimte om mezelf te laten zien en in verbinding te gaan met de ander. De openhartigheid, de geborgenheid en het kleinschalige, knusse deden de rest. Deze setting vind ik een absolute aanrader voor iedereen die op een intieme manier bezig wil zijn met ontdekken en aanraken. Tot ziens. Warme hug." (Ed)

Praktische Informatie
De 5-elementen massage workshop: zaterdag 30 november van 19.00u tot 23.30u, inloop vanaf 18.45u Kosten € 99,- per persoon
De Yoni & Lingam massage workshop: zondag 1 december van 10.00u tot 18.30u, inloop vanaf 09.45u. Kosten: € 139,- per persoon
Locatie: Huize Overvloedt, Waterlandsingel 104, 2548 ST Den Haag (goed bereikbaar met OV en gratis parkeren voor de deur)

Alternatieve data: zie www.desideratum.nl/agenda

Aanmelden via mail aan sjaak@desideratum.nl
Vragen: bel gerust, 06-11018636 (Sjaak) of 06-27523419 (Kersti)

P.S. Mocht je niet in een groep willen masseren; we bieden ook de mogelijkheid tot privéworkshops! Neem dan even contact met ons op.

Voor een compleet overzicht van onze workshops: www.desideratum.nl/agenda/


KORTING

Kies je voor beide Kunst van Aanraking workshops in hetzelfde weekend dan krijg je de overnachting en het ontbijt er van ons GRATIS bij.

Toegevoegd op 19-09-2019
Tantra, Massage, Pers. ontwikkeling
Desideratum ~ Praktijk voor Vrije Levensstroom
Waterlandsingel 104
2548 ST  Den Haag
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0611018636

Deel ons met vrienden

Delen |


Kortingsbon

Vraag hier je kortingsbon aan en maak o.a. kans op het winnen van een privéconsult.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke aanbiedingen.

Social Media

De laatste Paraview nieuwtjes via onze Facebook en Twitter.

Win vrijkaarten

Maak kans op het winnen van vrijkaarten.

Android / Apple App

Handig! De Paraview App voor je Android / Apple telefoon of tablet.


Spirit4USpirituelewinkelParaview FacebookParaview Paraview