Spirituele Agenda

Archief

Healing Angels of the Energy Field
Met korting

Datum: 13-10-2019
Locatie: Adelaarstraat 60, 1223PL Hilversum, Noord-holland
Door: Lisette-Anne
Prijs: € 144,00
Healing Angels
Een eendaagse reis met 9 engelen om jezelf via de engelen beter te leren kennen. 9 healingen, 9 meditaties, na deze dag ga je getransformeerd naar huis. Voor jou wanneer je –meer- engelen in je leven wilt toelaten. Apart van of aanvulling op Integrated Energy Therapy.

Jaren geleden, toen ik met IET begon, kwamen de Healing Angels in mijn leven. 9 engelen die me meenamen op een reis. Een reis die nu nog doorloopt. Na engelen in mijn leven te hebben toegelaten is alles anders geworden. Ik voel me gesteund. De liefde, de aandacht, het begrip en het engelengeduld….. maakt dat ik na al die jaren deze workshop nog steeds met enorm veel liefde en passie geef.
In een dag gaan we samen 9 keer meditatie in en uit. Elke keer neemt de volgende engel ons dieper en dieper naar onze ziel. Ons levenspad wordt duidelijker en duidelijker. Er is na iedere sessie ruim voldoende tijd om te schrijven wat je doorkrijgt. Je kunt dit doen in het boekje wat je bij deze cursus krijgt, of in je eigen schrift.

Zelfs als je nog nooit gechanneld hebt zal je merken hoe makkelijk je boodschappen doorkrijgt. Hoe je met gemak hele epistels schrijft omdat de engel tegen je praat en jij alles energetisch opvangt en omzet in je eigen woorden.

Er is ruimte om over je ervaringen te vertellen. Je mag ook helemaal in je eigen proces zitten en datgene wat je doorkrijgt voor jezelf houden en de boodschappen koesteren voor hun enorm waardevolle inhoud. Jij krijgt je levenspad uitgestippeld! Boodschap voor boodschap krijg jij meer en meer informatie over wat op dit moment in je leven voor jou van belang is.

Dit is voor jou wanneer je een aanvulling op je IET wilt hebben of je wilt gewoon een heerlijk intense dag voor jezelf om laagjes weg te pellen, te leren channelen en hartcontact met engelen te hebben.

Heb je niks met healen, mediteren, luisteren, voelen, ervaren en schrijven, dan kun je deze dag overslaan.

Zondag 13 oktober 2019 van 10:00 tot 18:00 uur uiterlijk. Eigen lunch meenemen, voor drinken wordt gezorgd. Bij mij thuis in Hilversum. Maximaal 8 deelnemers. Op moment van dit schrijven zijn er nog maar 4 plekjes vrij, dus wees er snel bij. Vol is vol.

Deze workshop is uniek in zijn/haar zijn. Het is intens, dat kan ik je zeggen. 9 verschillende engelen, met elk hun eigen energie. Meditatie in en meditatie uit, je zult het voelen. Maar de energie en de inzichten en ophelderingen die je daarna hebt zijn onbetaalbaar. Ik heb nog steeds mijn boekje en mijn aantekeningen van de eerste les van jaren geleden. Af en toe lees ik de gechannelde boodschappen en elke keer weer kippenvel en een gevoel van wow….. dat is uitgekomen.

En dat gun ik jou ook: kippenvel, maar dan van engelenenergie. Engelenvel dus, haha.
Ben je VIPPER of heb je BIJ MIJ! Integrated Energy Therapy gevolgd, dan krijg je korting. Je betaalt dan € 122 in plaats van € 144. Dus ben je geen VIPPER of geen IET-er van mij, dan betaal je € 144. Nog steeds een hele goede deal voor deze unieke en fantastische dag.

Zoals ik aangaf, op moment van dit schrijven heb ik nog maar 4 plekjes. Wie het eerste komt, die het eerste maalt.
Geef je je op, dan mag je in de maand oktober GRATIS in de groep Passievol & Bewust LIGHT (en daar krijg je dan weer live toegang tot een maan webinar, voordelen volop dus).

De energie op zo’n dag gaat omhoog, omhoog, omhoog. Zeker met een groep energetische selectieve deelnemers. En daarbij bedoel ik, deelnemers die op hun energieniveau letten en gaan voor 100% goed. Zoals je weet is gezamenlijke energie sterker en hoger dan enkele energie.
Dus tijdens deze dag liften we mee op elkaars energie, versterken deze en zo helpen we elkaar om tot het maximale te transformeren.

Geef je dus NU op!

Zodra ik 8 deelnemers heb, sluit de boekingsmogelijkheid. Ik hou het bewust klein zodat ik iedereen aandacht kan geven in haar/zijn proces. Zodat er ruimte is om maximaal te expanderen.

4 plekjes over: geen marketingtruc, het is ECHT zo. Dus je bent er bij of niet. Boek NU en verzeker je van 1 van de overgebleven 4 plekjes
Namens Michaël, Rafaël, Gabriël, Daniël, Celestina, Faith, Cassiël, Sarah en Ariël verwelkom ik je met open armen.

Tot snel. Schrijf je nu in.

www.lisetteanne.com/nl/cursussen/healing-angels.html


KORTING

Bij het boeken van deze cursus mag je in de maand oktober 2019 GRATIS in mijn betaalde FB groep Passievol & Bewust Light, waarbij je dan weer GRATIS live mag deelnemen aan een maanwebinars

Toegevoegd op 18-09-2019
Workshop of cursus, Meditatie, Spirituele groei
Lisette-Anne
Adelaarstraat 60
1223PL  Hilversum
Noord-holland
Nederland
Telefoon: 035-773 11 50

Deel ons met vrienden

Delen |


Kortingsbon

Vraag hier je kortingsbon aan en maak o.a. kans op het winnen van een privéconsult.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke aanbiedingen.

Social Media

De laatste Paraview nieuwtjes via onze Facebook en Twitter.

Win vrijkaarten

Maak kans op het winnen van vrijkaarten.

Android / Apple App

Handig! De Paraview App voor je Android / Apple telefoon of tablet.


Spirit4USpirituelewinkelParaview FacebookParaview Paraview