Spirituele Agenda

Archief

Nieuw! Stemhealing
Met korting

Van 28-09-2019 tot 04-07-2020
Locatie: Wachterslaan 349, 6523 RW Nijmegen, Arnhem en Utrecht, Gelderland
Door: Praktijk eenzijn
Prijs: € 25,00
Ontdek wat stemhealing voor jou mag betekenen.

Wanneer ik mijn stem gebruik voor healing, hebben de tonen trillingen met helende frequenties. Die kun je in je lijf ervaren als stromingen. Het dringt door tot op celniveau om spanningen, die lichamelijk, psychisch of mentaal kunnen zijn, te verminderen en op den duur je er helemaal van te bevrijden. Er zijn prachtige resultaten mee behaald. Zie als voorbeeld onderstaande recensie.
Stemhealing vergroot tevens je bewustzijn, door de inzichten die je kunt ontvangen.
Elk mens is anders en iedere deelnemer heeft weer andere ervaringen. Een overeenkomst is de diepe rust die het geeft. Wil jij ook genieten van de fantastische, zachte helende energie van stemhealing?

Tijdens de bijeenkomst gaan we ook samenklanken, om stem te geven aan je eigen binnenste. Wat in jou wil er gehoord worden? Vind jij jouw eigen innerlijke klanken? Daarvoor krijg je alle ruimte. Ook dit kan je een bevrijdende ervaring geven. Het samenklanken doen we tegelijkertijd.


Programma:
- Ontspanning
- Stemhealing door mij terwijl je op een matje ligt.
- Mogelijkheid om ervaringen te delen
- Samenklanken
- Afsluiting

Locaties:
Arnhem:
Op zaterdagmiddagen om 16.00 u. (elke 14 dagen, in de oneven weken) en start op 28 september. Mensen met minimum inkomens kunnen contact met me opnemen voor extra korting. Aanmelden en meer informatie via www.eenzijn.com

Utrecht:
Locatie en tijden (waarschijnlijk vrijdagavonden in oneven weken vanaf 20.00 u) worden nog bekend gemaakt. Mensen met minimum inkomens kunnen contact met me opnemen voor extra korting. Aanmelden en meer informatie via www.eenzijn.comRecensie over stemhealing:
Ik ervoer hoe de energie van de klanken aan het werk waren in mijn buik en hier alles harmoniseerden. Mijn op dat moment wat onrustige darmen kwamen tot rust. Later had ik ook wat gedoe met mijn ogen en de hersencircuits erachter. Tijdens een latere groepssessie voelde ik de energie van de klanken hier bezig zijn en na afloop zag ik een stuk beter! Dank je wel, Gonnie, ik hoop dat je jouw gave voor nog veel meer mensen zult kunnen inzetten en hen ook zult kunnen begeleiden bij hun eigen helende klanken te komen, net zoals je met ons deed. Ik zet nog vaak mijn stem in voor mezelf. Saskia


KORTING

Bij aanschaf van een 8 klanken kaart €150,- krijg je twee sessies gratis. Minima kunnen grote korting krijgen. Neem even contact met mij op.

Toegevoegd op 15-09-2019
Healing , Alt. geneeswijzen, Lichtwerk
Praktijk eenzijn
Wachterslaan 349
6523 RW  Nijmegen
Gelderland
Nederland
Telefoon: 06-81442989

Deel ons met vrienden

Delen |


Kortingsbon

Vraag hier je kortingsbon aan en maak o.a. kans op het winnen van een privéconsult.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke aanbiedingen.

Social Media

De laatste Paraview nieuwtjes via onze Facebook en Twitter.

Win vrijkaarten

Maak kans op het winnen van vrijkaarten.

Android / Apple App

Handig! De Paraview App voor je Android / Apple telefoon of tablet.


Spirit4USpirituelewinkelParaview FacebookParaviewErik de la Porte

OprechteMediumsParaview