Spirituele Agenda

Archief

Master Class De Terugkeer van Atlantis
Met korting

Datum: 13-10-2019
Locatie: Magnoliastraat 5, 5104CN Dongen, Noord-Brabant
Door: Zeven Aartsengelen spiritueel centrum
Prijs: € 155,00
Deze Master Class zorgt voor de geestelijke teleportatie van alle deelnemers naar het hoogtepunt van de aardse geschiedenis - het Gouden Tijdperk op Atlantis waar 20.000 jaar geleden de Koning-Priester Ramatis aan leiding van de vooraanstaande beschaving genoemd Atla - Ra - In stond. Nu is hij bekend als Opgevaren Meester Ramatis die tot nu toe in de Grote Kosmische Stilte, in de hoogste geestelijke dimensies verbleef. Deze Master Class met zulke nobele, hoge Opgevaren Meester is een grote eer voor onze community. Zijn neerdaling tot de etherische dimensie in onze stormachtige tijden brengt grote veranderingen met zich mee.
ATLANTIS RETURNS! Dit is zijn geestelijke kreet en hij is hier om ons zeer belangrijke les en ook een krachtige energietransfer te geven die onze oude geestelijke krachten als Priesters van Atla-Ra gaat activeren. Ramatis neemt ons naar de schatkamer van Inkal in de hoofdtempel van Atlantis waar wij getuigen zullen zijn van vele wonderbaarlijke belevenissen. Deze Master Class zorgt voor een ongekende persoonlijke transformatie die in de nieuwe driejarige cyclus 2019-2022 bij alle deelnemers plaats zal vinden.

Deze Master Class wordt verzorgt door een engel in incarnatie Amadeia of the Light. Amadeia is een ervaren engelen boodschapper, engelen healer, parapsychologe, spiritueel leraar en Universele Priester die meer dan 30 jaar op het spiritueel gebeid actief is . Heb je meer behoefte aan persoonlijke spirituele assistentie dan aan het groepswerk, neem dan gerust contact op met Amadeia en maak een afspraak voor een privé sessie.


KORTING

Gratis 2-delige audio Ritueel van Overvloed in MP3 t.w.v. €75,- bij aanmelding t/m 1-10-2019 via buzzbie.nl + €5,- leskorting na uw inschrijving op het nieuwsbrief van Zeven Aartsengelen: http://eepurl.com/dDbG1r

Toegevoegd op 27-08-2019
Pers. ontwikkeling, Spirituele groei, Workshop of cursus
Zeven Aartsengelen spiritueel centrum
Magnoliastraat 5
5104CN  Dongen
Noord-Brabant
Nederland
Telefoon: 0162224242

Deel ons met vrienden

Delen |


Kortingsbon

Vraag hier je kortingsbon aan en maak o.a. kans op het winnen van een privéconsult.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke aanbiedingen.

Social Media

De laatste Paraview nieuwtjes via onze Facebook en Twitter.

Win vrijkaarten

Maak kans op het winnen van vrijkaarten.

Android / Apple App

Handig! De Paraview App voor je Android / Apple telefoon of tablet.


Spirit4USpirituelewinkelParaview FacebookParaviewErik de la Porte

OprechteMediumsParaview