Spirituele Agenda

Archief

Volle Maan webinar en vrijdag de 13e
Met korting

Datum: 13-09-2019
Locatie: Adelaarstraat 60, 1223PL Hilversum, Noord-holland
Door: Lisette-Anne
Prijs: € 13,13
Vrijdag de 13e en Volle Maan

Zaterdagochtend om 06:34 uur is het Volle Maan en dat vieren we vrijdagavond de 13e met een healend webinar. Na dit webinar ben heb je het getal 13 in jezelf gehealed, ben je uitgelijnd met de energie van de maan en voel jij je een stuk energieker.

Dit is voor jou wanneer:
- jij bewust bent van de energie van de maan
- je VOELT dat de energie wat met je doet
- je een uurtje voor jezelf wilt hebben
- je wel wat energie kunt gebruiken
- je je vrouwelijke kant een boost wilt geven
- je open staat voor transformatie en healing
- je je zacht, rond en open wilt voelen

De maan is heeft invloed op ons vrouwen. Denk maar aan onze cyclus. Vrouwen die compleet uitgelijnd zijn met de cyclus van de maan menstrueren rond de Nieuwe Maan en ovuleren rond de Volle Maan. Het is mogelijk om onze cyclus beetje bij beetje af te stemmen op de maancyclus. Je gaat dan mee in een natuurlijk ritme en dat is fijn voor je lichaam en je energiehuishouding.

Ik hou van de maan (ook van de zon, maar dat staat hier los van). Ik voel dat mijn lichaam reageert op de stand van de maan.

2 weken (tijdens een wassende maan, de tijd tussen Nieuwe Maan en Volle Maan) ben ik super energiek en actief. Ben ik op de buitenwereld gericht en kan ik vaak bergen verzetten.
2 weken (tijdens afnemende maan, de tijd tussen Volle Maan en Nieuwe Maan) ben ik wat meer mellow, meer naar binnen gericht. Richt ik me meer op interne processen.

Sinds ik geleerd heb om met de maan MEE te gaan in plaats van TEGEN de maan in, heb ik meer rust gekregen. Mijn lichaam heeft een betere energiehuishouding. Ik vecht minder en accepteer dat er een actieve en een rustige periode is. Maanenergie is echt iets waar ik helemaal blij van wordt omdat ik ervaar dat het werkt om er rekening mee te houden.

Dit is voor jou wanneer jij VOELT dat:
- de maan wat met je doet.
- Moeder Maria een boodschap voor je heeft.
- je door een veranderingsproces gaat

Dit is NIET voor jou wanneer:
- je denkt dat de maan jou niets te bieden heeft
- je de tijd niet neemt om een uurtje aan jezelf te werken
- je geen affiniteit hebt met energie, healing en transformatie

Vrijdag 13 september om 19:00 uur tot ongeveer 20:00 uur. Online, dus heerlijk vanuit je eigen omgeving. Zonder dat iemand je ziet, helemaal in je eigen element, met je kat (of hond) op schoot.

Heel vaak komt het niet voor, een Volle Maan EN een vrijdag de 13e. Dit is een unieke combinatie en daar wil je gebruik van maken. Jij hebt het nodig om na een lange week, van wellicht wel hard werken, even tenminste 1 uur voor jezelf te hebben. Alle afleidingen aan de kant en een uur met jezelf, voor jezelf aan het werk. Je hoeft niets te doen. Ik (en alle aanwezige lichthelpers) doe het werk. Jij hoeft alleen open te staan om te transformeren. Ja te zeggen tegen healing, warmte, liefde en licht.

Doe mee, het zal je ZO goed doen!

En voor de investering hoef je het echt niet te laten: € 13,13 Dit is een schijntje voor wat je er voor krijgt: een transformerende en healende ervaring.

Het is al aanstaande vrijdag. Dus echt lang nadenken of je nu wel of niet meedoet, zit er niet in. Het is NU tijd om JA te zeggen. Nu kan ik je aanmelding nog verwerken, vrijdag om 18:00 uur niet meer.

Ik voel de liefde voor de maan in mijn hart. Deze liefde, mijn passie voor de maan en haar energie wil ik graag met je delen. Wanneer je eenmaal op deze manier de maan hebt ervaren, weet ik gewoon dat je leven zal veranderen. Je raakt bewust van de kracht van de maan en je wilt haar meer en meer onderdeel laten zijn van je dagelijkse leven.

SCHRIJF je dus NU in.

Een uur voor jezelf. Daarna heb je nog een hele avond. En een weekend voor je om te doen wat je wilt/moet doen. Een uur om jezelf onder te dompelen in het mysterie en de magie van de Volle Maan.

Stop met twijfelen en BOEK NU, ik “zie” je vrijdag om 19:00 uur!

www.lisetteanne.com/nl/cursussen/volle-maan-webinar.html


KORTING

Bij boeking van dit webinar krijg je in de maand september 1 maand gratis toegang tot mijn betaalde besloten FB groep Passievol & Bewust LIGHT

Toegevoegd op 22-07-2019
Webinar , Energiewerk, Spirituele groei
Lisette-Anne
Adelaarstraat 60
1223PL  Hilversum
Noord-holland
Nederland
Telefoon: 035-773 11 50

Deel ons met vrienden

Delen |


Kortingsbon

Vraag hier je kortingsbon aan en maak o.a. kans op het winnen van een privéconsult.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke aanbiedingen.

Social Media

De laatste Paraview nieuwtjes via onze Facebook en Twitter.

Win vrijkaarten

Maak kans op het winnen van vrijkaarten.

Android / Apple App

Handig! De Paraview App voor je Android / Apple telefoon of tablet.


Spirit4USpirituelewinkelParaview FacebookParaviewErik de la Porte

OprechteMediumsParaview