Spirituele Agenda

Archief

Volle Maan webinar met Aartsengel Haniël
Met korting

Datum: 16-07-2019
Locatie: Adelaarstraat 60, 1223PL Hilversum, Noord-holland
Door: Lisette-Anne
Prijs: € 15,55
Dinsdag 16 juli is het om 23:39 Volle Maan. Tijdens een Volle Maan zijn we vaak wat onrustiger en slapen slechter. In juli staat de Volle Maan in het teken van steenbok. Steenbok heeft een serieuze en scherpzinnige energie. Je kunt momenteel boordevol ideeën zitten en bezig zijn om een nieuw plan uit te werken op een gedisciplineerde en georganiseerde manier. Deze juli maan zorgt er echter ook voor dat je neigt tot sombere gedachten en dat je het liefst met rust gelaten wilt worden. Dit kan tot onbegrip leiden bij je geliefden en een relationele ruzie hangt dan ook in de lucht. Houdt hier rekening mee en gun jezelf en de ander rust en ruimte. Dit sombere en ruzieachtige wolkje waait dan vanzelf voorbij.

Wil je bewust gebruik maken van de kracht van deze maan, met gedeeltelijke verduistering, doe dan dinsdagavond om 19:00 uur mee met het Volle Maan webinar. Zet de zwaktes van deze periode om in sterktes. In dit webinar van 45 minuten, van 19:00 tot 19:45 uur, werken we samen met Aartsengel Haniël in een krachtige healing en meditatie. Ik geef al vele jaren Nieuwe en Volle Maan webinars en je voelt je na zo'n webinar als herboren. Stress is van je schouders afgevallen en je hebt hernieuwde energie. Je slaapt beter en je hebt een grote kans om die ruzie met je lief te vermijden.


KORTING

Bij boeking van dit webinar krijg je in de maand juli 1 maand gratis toegang tot mijn betaalde besloten FB groep Passievol & Bewust LIGHT

Toegevoegd op 26-06-2019
Webinar , Energiewerk, Spirituele groei
Lisette-Anne
Adelaarstraat 60
1223PL  Hilversum
Noord-holland
Nederland
Telefoon: 035-773 11 50

Deel ons met vrienden

Delen |


Kortingsbon

Vraag hier je kortingsbon aan en maak o.a. kans op het winnen van een privéconsult.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke aanbiedingen.

Social Media

De laatste Paraview nieuwtjes via onze Facebook en Twitter.

Win vrijkaarten

Maak kans op het winnen van vrijkaarten.

Android / Apple App

Handig! De Paraview App voor je Android / Apple telefoon of tablet.


Spirit4USpirituelewinkelParaview FacebookParaviewErik de la Porte

OprechteMediumsParaview