Spirituele Agenda

Archief

Aroma Yin Yoga workshop

Datum: 14-07-2019
Locatie: Rusthoflaan 56, 3034xm Rotterdam, Zuid-Holland
Door: Yoga met LEF!
Prijs: € 25,00
De aroma yoga workshop bestaat uit een serie yin yoga houdingen afgestemd op de energie van het zomerseizoen.

Het element Vuur volgt in de Chinese cyclus van de vijf elementen op het Hout (de lente). Het Vuur wordt gevoed door het Hout. Je kunt dit zien als de oplaaiende vlam van het leven – vol kracht, plezier en opwinding.

Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde kan de energie in je lichaam uit balans raken door invloeden van binnenuit, maar ook vanuit je omgeving. Zo hebben de seizoenen invloed op de balans van de elementen in je lichaam. De energie kunnen we onder andere helpen reguleren middels de yin practice. In deze workshop zal de nadruk liggen op het zoeken naar balans van je vuur element, behorende bij de warme zomermaanden.

In deze workshop zal de nadruk liggen op de houdingen die horen bij de meridianen van het hart en de dunne darm. De energie die door deze meridianen stroomt hoort bij het element vuur en het zomer seizoen.
Wat is aroma yoga?
Aroma-yoga is yoga waarbij tijdens de yogahoudingen essentiële oliën worden gebruikt. Met behulp van de 100% pure olie die we tijdens de workshop gebruiken, kun je je yoga en meditatie beoefening nog meer verdiepen. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

Wat gaan we doen tijdens de workshop?
We gaan essentiële oliën gebruiken tijdens de yoga en meditatie. Voordat we de olie gaan gebruiken is er eerst een kleine uitleg over de olie. Wat voor werking heeft de olie en waar kun je de olie allemaal voor gebruiken. De meeste oliën zijn voor meerdere dingen te gebruiken en daarmee leuk om te weten waar je een olie naast de yoga en meditatie ook allemaal voor zou kunnen gebruiken. Vervolgens doen we hier een aantal passende oefeningen bij. Aan het einde van deze aroma- yoga workshop ga je helemaal ontspannen weer naar huis.

Wie kan er allemaal meedoen?
Deze workshop is voor iedereen die interesse heeft in yoga en benieuwd is naar de werking van essentiële oliën. De les is voor alle niveaus. Als er vooraf blessures zijn of gezondheidsklachten waar we rekening mee moeten houden dan hoor ik dat graag.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Datum: zondag 14 juli 2019
Tijd: 14.00-16.00u
Locatie: Yoga met LEF! Rusthoflaan 56 Rotterdam (gratis parkeren in het weekend)
Investering: €25,- (incl. thee en de oliën)
Aanmelden via: info@yogametlef.nl

Let op: je reservering is compleet nadat je een aanbetaling van €15,- hebt overgemaakt naar NL77ASNB0781272017 t.n.v. Yoga met LEF! Annuleren kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang van de workshop; na die tijd is er geen restitutie op de aanbetaling.

De oliën die tijdens de aroma- yoga workshop gebruikt worden, zijn de oliën van Young Living.
De workshop wordt gegeven door Leontine Denisse van the Flower of Life.
Toegevoegd op 11-06-2019
Yin yoga, Meditatie, Yoga
Yoga met LEF!
Orchideestraat, 42
3034XM  Rotterdam
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622291573

Deel ons met vrienden

Delen |


Kortingsbon

Vraag hier je kortingsbon aan en maak o.a. kans op het winnen van een privéconsult.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke aanbiedingen.

Social Media

De laatste Paraview nieuwtjes via onze Facebook en Twitter.

Win vrijkaarten

Maak kans op het winnen van vrijkaarten.

Android / Apple App

Handig! De Paraview App voor je Android / Apple telefoon of tablet.


Spirit4USpirituelewinkelParaview FacebookParaviewErik de la Porte

OprechteMediumsParaview