Spirituele Agenda

Archief

Tibetaanse tantramassage intensive
Met korting

Van 04-10-2019 tot 06-10-2019
Locatie: Kleverstrasse 115, 47533 Klee Kleve, Gelderland
Door: Inana, op reis naar je ware zelf
Prijs: € 265,00
In de Tibetaanse Tantramassage wordt Prana (levensenergie) opgewekt en verspreid door het hele lichaam. Door middel van een stevige rugmassage wordt de mannelijke energie bovenin de rug opgewekt en in de onderrug de vrouwelijke energie. Deze twee energieën worden samengebracht waarna deze levensenergie door heel je lichaam gaat stromen.
Tijdens de tweede helft van de massage wordt de gehele voorkant door middel van zachte en koesterende strelingen gemasseerd en wordt de energie verder over het lichaam verspreid. Het vermeerderen van Prana draagt bij aan het opheffen van blokkades waardoor meer ruimte ontstaat in het lichaam. Dit geeft een gevoel van toegenomen vitaliteit, innerlijke rust, kracht, helderheid en liefde. De Tibetaanse Tantra massage kan helend werken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Massage technieken
Tijdens deze driedaagse leer je een groot aantal massagegrepen om zowel de mannelijke als vrouwelijke energie op te wekken en deze verder over het lichaam te verspreiden. Ook leer je de verschillende posities die masseur en gemasseerde in kunnen nemen tijdens de sessie voor een optimale sessie. Verder komt de relatie tussen masseur en gemasseerde aan bod en wat er nodig is qua houding en intentie om deze massage te kunnen geven.

Naast het leren van de massage besteden we veel aandacht aan verschillende elementen die belangrijk zijn in contact met degene die gemasseerd wordt. Je leert je optimaal af te stemmen op elkaar en je energetisch met elkaar te verbinden. In de verschillende demonstraties laten we je zien hoe je dat vormgeeft, zodat je de kwaliteit van de aanraking kunt verdiepen en daarmee het proces van de gemasseerde nog meer ondersteunt.

Tussen de verschillende massageonderdelen door, bieden we tantrische contactoefeningen, dans, meditaties en sharing rondjes aan om je te ondersteunen in jouw proces en je te helpen ontspannen, genieten, loskomen, aarden, stretchen en uitdijen. Iedere dag start met een uur actieve of energizing yoga.

Voor een uitgebreid programma verwijzen we je graag naar onze website!

Achtergrond Tibetaanse Tantramassage
De Tibetaanse Tantra Massage komt voort uit de Kum Nye Yoga traditie, een oeroude Tibetaanse yoga stroming die door een Tibetaanse monnik in 1968 naar de Verenigde Staten is gebracht en later ook over Europa is verspreid. (Bron: Wikipedia).

Geschikt voor...
Deze cursus is zeer geschikt voor:
* mensen die elders de Tantra Massage cursussen of opleidingen hebben gevolgd
* mensen die interesse hebben in aanvullende massagevormen in hun lopende praktijk
* mensen die meer verdieping zoeken in hun relatie door middel van massage
* als middel tot persoonlijke groei en ontwikkeling

Voorwaarden deelname
Om deel te nemen aan deze cursus stellen wij als voorwaarde dat je tantra-ervaring hebt, comfortabel bent met bloot en dat je vrij bent van psychische problemen die belemmerend kunnen werken in het functioneren van deze trainingsgroep. Ook verwachten we van jou dat je met iedereen van het andere geslacht in de groep kan masseren tenzij jezelf met je liefdespartner komt of een vaste massagepartner meeneemt. Voor de partnerkeuze van de deelnemers zonder vaste partner houden we elke dag een loting.

Na aanmelding krijg je van ons een vragenlijst waarin je onder andere je motivatie kunt aangeven om deel te nemen.
Als jij je als single aanmeldt kom je soms eerst op een wachtlijst en word je toegelaten zodra het man/vrouw evenwicht dit toelaat.

Praktisch:
Data: Vrijdag 4 oktober vanaf 10.00 tot zondagmiddag 6 oktober 17.00 uur.
Locatie: De Vlierhof te Kleve, Duitsland (net over de grens bij Nijmegen).
Prijs: 265 euro exclusief volpension. De kosten voor volpension (overnachtingen en maaltijden) bedragen 127.50 euro (Een 2 of meerpersoonskamer) of 157.50 euro (een 1 persoonskamer). Hiervan zijn slechts 3 beschikbaar. Je boekt de kamer via ons, maar betaalt rechtstreeks aan de Vlierhof zelf.
Aanmelden per mail: welkom@inana.nu

Trainers:
Anina Storteboom (www.inana.nu)
Steven Ansems (www.2BU.nu)


KORTING

Last minute:
Meld je je samen aan als stel/setje/duo dan betaal je slechts 500 euro voor de training.

Toegevoegd op 14-05-2019
Partnermassage, Tantra
Inana, op reis naar je ware zelf
Veld 7
5103 HC  Dongen
Noord-Brabant
Nederland
Telefoon: 06-10512274

Deel ons met vrienden

Delen |


Kortingsbon

Vraag hier je kortingsbon aan en maak o.a. kans op het winnen van een privéconsult.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke aanbiedingen.

Social Media

De laatste Paraview nieuwtjes via onze Facebook en Twitter.

Win vrijkaarten

Maak kans op het winnen van vrijkaarten.

Android / Apple App

Handig! De Paraview App voor je Android / Apple telefoon of tablet.


Spirit4UMediumchatSpirituelewinkelErik de la Porte

OprechteMediumsNabiaParaviewParaview