Spirituele Agenda

Archief

Transformational Touch ~ Grouphealing

Datum: 17-01-2019
Locatie: Waterlandsingel 104, 2548 ST Den Haag, Zuid-Holland
Door: Desideratum ~ Praktijk voor Vrije Levensstroom
Prijs: € 30,00
Transformational Touch Group Sessions

Daar waar de reguliere zorg tegen grenzen aanloopt komt Transformational Touch in beeld. Daar waar de reguliere zorg vooral aan symptoombestrijding doet gaat Transformational Touch voor het helen van de oorzaak.

Trauma of burn-out, ongeluk of chronisch, door het zelfhelend vermogen ten diepste aan te spreken zijn er ongekende mogelijkheden. Mede door de mens als geheel te zien en gelijktijdig aan te spreken op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau vinden transformaties snel en diepgaand plaats.

Deze avond ga je kennismaken met deze methode en een groepsheling ontvangen.

Thema
Deze avond zal een open thema avond zijn. Dit betekent dat je jouw eigen thema mag inbrengen. Dat waar jij mee zit, worstelt of beweging in wil krijgen. En of dat nu een emotioneel, mentaal of fysiek iets is, of het om burn-out, verslaving of depressie gaat, of een lichamelijk klacht waar je maar niet verder mee komt, voel je van harte welkom!

We creëren voor de groep een veilige plek en Sjaak neemt je vervolgens mee in de wereld van Transformational Touch. Met korte oefeningen en demonstraties zie en ervaar je steeds dieper de werking. Vervolgens gaan we de groepsheling in. Samen werken op hetzelfde thema geeft een krachtige diepe heling!

Praktische informatie:
* Aanmelding graag via mail; sjaak@desideratum.nl Maximum van 12 deelnemers.
* Locatie: Waterlandsingel 104 in Den Haag. (gratis parkeren, tram 16 en 17 op loopafstand)
* Tijd: Inloop vanaf 19.15u, start om 19.30u en afsluiting rond 22.30u
* Bijdrage: 30 euro pp.

Reacties:
"Ik heb het gevoel, voor het eerst sinds ik me bewust van mezelf ben, dat ik geen slachtoffer ben. Het misbruik is niet meer emotioneel/fysiek aanwezig en ik denk zelfs op zielniveau niet meer. Ik sta veel vrijer in het leven. Het voelt zoveel vrijer." (cPTSS na vroegkinderlijk trauma)

"Het voelt onwennig vrij en soepel. Ik kan misschien wel weer Salsa gaan dansen!"
(13 jaar lang rugklachten, reactie na 1e sessie)

“Toen ik opstond, voelde ik mij zoals ik dat nog nooit eerder had beleefd. Ruim ... groot ... vrij ... alsof ik was binnengestapt in een nieuwe wereld. Dezelfde wereld ... maar te bekijken door een nieuwe bril ... ik voelde mij zeer, zeer onder de indruk."

“Of ik woorden kan geven aan wat vandaag de Touch of Matrix sessie bij Sjaak me gebracht heeft ... nee, eigenlijk niet. Want er bestaan geen woorden voor hoe het echt was. Maar natuurlijk is het fijn dat ik na de sessie veel scherper zie dan daarvoor en natuurlijk is het heerlijk dat mijn buik zich kan ontspannen. Maar wat er echt gebeurd is, zit veel dieper dan dat. Ik zie aan mijn ogen als ik in de spiegel kijk en ik voel het aan de manier waarop ik loop. Maar woorden ... nee, die heb ik er eigenlijk niet voor."

Persoonlijk!
Wat Transformational Touch voor jou kan betekenen is erg persoonlijk. Iedereen is uniek en de achtergronden en oorzaken van klachten zijn dat ook. Zodra je echter een verlangen hebt hoe je het met betrekking tot jouw thema wèl wil, kan Transformational Touch voor je werken. En wie heeft er nu niet een verlangen om bijvoorbeeld vrij en vol vertrouwen te zijn en in optimale gezondheid te leven?

Kom daarom op deze avond beleven wat deze krachtige methode voor jou mag betekenen! En ken je iemand die hier veel aan zou kunnen hebben, nodig ze dan vooral ook uit. Aanmeldingen graag via sjaak@desideratum.nl

Heb je een specifieke hulpvraag of wil je liever individuele begeleiding, neem dan contact met me op via sjaak@desideratum.nl
==> Meer informatie en referenties op www.transformationaltouch.nl
Toegevoegd op 03-01-2019
Alt. geneeswijzen, Pers. ontwikkeling, Zelfheling
Desideratum ~ Praktijk voor Vrije Levensstroom
Waterlandsingel 104
2548 ST  Den Haag
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0611018636

Deel ons met vrienden

Delen |


Kortingsbon

Vraag hier je kortingsbon aan en maak o.a. kans op het winnen van een privéconsult.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke aanbiedingen.

Social Media

De laatste Paraview nieuwtjes via onze Facebook en Twitter.

Win vrijkaarten

Maak kans op het winnen van vrijkaarten.

Android / Apple App

Handig! De Paraview App voor je Android / Apple telefoon of tablet.


Spirit4USpirituelewinkelParaview FacebookParaviewErik de la Porte

OprechteMediumsParaview