Spirituele Agenda

Archief

Healing chakra sounds in Zutphen

Datum: 23-02-2019
Locatie: Fie Carelsenstraat 32 , 7207 GN Zutphen, Gelderland
Door: Spirituele Vakantie Reizen
Prijs: € 90,00
Zingen en klanken gaat aan je denken voorbij, het is taal van je ziel. De klanken die in je leven, zoeken een weg naar buiten om gehoord te worden, door jezelf. Klanken is een prachtige manier om jezelf te versterken, uit te drukken en te bekrachtigen. Klanken gaat niet over prestatie gerichte oefeningen, het gaat over laten zien wie je bent.

Je lichaam slaat elke emotie op, zowel de positieve als negatieve. Als je boos, verdrietig of blij bent en dit niet uitdrukt, maar in je houdt, verkrampt je lichaam. Verkramping leidt tot zuurstofgebrek, spanning, pijn, onrust en verlaagde energie. Is dit herkenbaar?

Door het klanken van je chakra's sounds schep je ruimte, ga je ademen en kom je in verbinding met jezelf en anderen. Chakra's zijn energiepunten in je lichaam, die je als een draaikolk door je lichaam laat stromen, of in andere woorden, een ‘draaiend wiel van energie’.

Wat gaan we doen?
We werken deze dag met de zeven chakra sounds. Elke chakra heeft een eigen geluid met unieke trilling. Deze chakra sounds gaan we zingen en klanken. Het is ongelooflijk mooi om samen dieper in het klanken te komen. Je reis naar binnen begint.

Je voelt dat je klanken een eigen weg gaan, ze worden van jou. Je stem wordt vrijer en authentiek. Je geeft je over aan wat er komt en je gaat mee met de stroom en de energie van de groep. Je lichaam opent en laat alles los, je kunt ademen en je wordt rustiger en ontspannen. Je bent in het "nu", als groep zijn we in een bijzondere sfeer, een unieke trilling van liefde.

Je bent uitgenodigd om te komen en op jouw unieke manier mee te doen. Er is geen enkele verplichting in het programma. In de dag is er water, thee en koffie en geven we een heerlijke vegetarische lunch.

Het werken met mijn stem en het "voelen van een brok in mijn keel" en het kunnen ontladen ervan heeft me echt ruimte gegeven. Dank je Maria

Lees verder over deze dag op de website. Of bel naar: 06 398 04 150
Toegevoegd op 17-12-2018
Spirituele groei, Energiewerk, Workshop of cursus
Spirituele Vakantie Reizen
Tichelkuilen 31
7206BC  Zutphen
Gelderland
Nederland
Telefoon: 06 39804150

Deel ons met vrienden

Delen |


Kortingsbon

Vraag hier je kortingsbon aan en maak o.a. kans op het winnen van een privéconsult.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke aanbiedingen.

Social Media

De laatste Paraview nieuwtjes via onze Facebook en Twitter.

Win vrijkaarten

Maak kans op het winnen van vrijkaarten.

Android / Apple App

Handig! De Paraview App voor je Android / Apple telefoon of tablet.


Spirit4USpirituelewinkelParaview FacebookParaviewErik de la Porte

OprechteMediumsParaview