Spirituele Agenda

Archief

Winterreis Piramides Bosnië met Workshops
Met korting

Van 22-02-2019 tot 01-03-2019
Locatie: Bosnië en Herzegovina, Visoko, Drenthe
Door: .Piramide Energie Reizen Bosnië
Prijs: € 885,00
Wil je eens wat anders dan de wintersport of duren de wintermaanden lang voor jou? Heb je behoefte aan diepgaande, transformerende ervaringen en wil je tevens je intuïtieve en helende gaven verder ontwikkelen? Kom dan met mij (Joke) mee op deze speciale winterreis naar de mystieke piramides, de helende tunnels en de vele andere bijzondere krachtplaatsen rond de plaats Visoko in Bosnië.
Samen met Lejla Djurovic van Heartweavings bied ik enkele krachtige workshops aan waarin we werken met energie, met healing en oefeningen om je intuïtieve gaven, je (zelf)helend vermogen en bewustZIJN te verdiepen en te verfijnen.
Lejla Djurovic woont in Visoko. Als intuïtief healer voelt zij verschillende energiefrequenties en ervaart zij gebeurtenissen op sterk intuïtieve wijze. Als Reconnective healer activeert zij het zelfhelend vermogen van het lichaam door dit opnieuw in al haar aspecten te verbinden met de Bron. Verder is Lejla Light Code Activator en maakt zij gebruik van Quantum Harmonisatie, Light Language Channeling en Transformative Invocation. Lejla werkt verder als groepshealer en als persoonlijk- en afstandshealer. Wil je hier meer over weten? Stuur me dan een mail of pb.
Joke is werkzaam als psycholoog, coach, hartcoherentietrainer en alternatief therapeut voor uiteenlopende levens- en ZIJN’s vragen. Zij heeft verschillende healingopleidingen gedaan, zoals onder meer Eenheidsheling, meerdere Thetahealingopleidingen, Multidimensionale healing and reading, Lightworker. Haar kennis en ervaring combineert ze tot een eigen aanpak en vertaalt ze in de workshops naar krachtige oefeningen.

En…natuurlijk bezoeken we ook de helende tunnels van Ravne en maken we de tour langs de piramides en de andere bijzondere plekken met een ervaren plaatselijke gids.
Verblijf in een prachtig huis vanwaar je direct uit kijkt op de Piramide van de Zon. Het huis ligt aan de rand van Visoko, op loopafstand van het centrum met winkels en restaurants.

Tarief: 885,00 euro. Inbegrepen: vliegreis op basis van handbagage, transport ter plaatse, verblijf (toeslag éénpersoonskamer 10 euro per nacht), workshops, tour met gids, entree tunnels, 1 x diner en ontbijt. Voor meer informatie: stuur me een mail of pb.


KORTING

Bij aanmelding voor 20 december geldt een vroegboekkorting van 35 euro

Toegevoegd op 28-11-2018
Reizen en vakanties, Energiewerk, Spirituele groei
.Piramide Energie Reizen Bosnië
  Alteveer gem Hoogeveen
Drenthe
Nederland
Telefoon: +31(0)651713666

Deel ons met vrienden

Delen |


Kortingsbon

Vraag hier je kortingsbon aan en maak o.a. kans op het winnen van een privéconsult.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke aanbiedingen.

Social Media

De laatste Paraview nieuwtjes via onze Facebook en Twitter.

Win vrijkaarten

Maak kans op het winnen van vrijkaarten.

Android / Apple App

Handig! De Paraview App voor je Android / Apple telefoon of tablet.


Spirit4USpirituelewinkelParaview FacebookParaviewErik de la Porte

OprechteMediumsParaview