Spirituele Agenda

Archief

Introductieworkshop Awakening Your Light Body
Met korting

Datum: 10-02-2019
Locatie: Boijlerweg 8, Boijl, Friesland
Door: Israna lichtcentrum
In deze cursus leer je jezelf kennen als energie en met alles op energieniveau te werken. De verruimde staten van bewustzijn die je kunt gaan ervaren zijn ongekend. De verdieping die de cursus Awakening your Light Body je geeft is een spirituele basis waarvan je je leven lang profijt hebt. Je pikt de essentie van andere spirituele stromingen gemakkelijker en sneller op en ook in je dagelijks leven ben je veel beter in staat je leven die vorm te geven die jij wenst. We geven de cursus al sinds 1997 en blijven er onverminderd enthousiast over!

Awakening your Light Body is een diepgaand proces van spirituele groei en transformatie. Als je light body ontwaakt is, ben je veel beter in staat het licht van je ziel te ervaren. Je dagelijks leven beweegt zich naar een hoger plan, waarbij je levensdoel steeds helderder wordt en duidelijker vorm krijgt. Onverwachte mogelijkheden doen zich voor en onvermoede talenten komen tot bloei. Je creëert een leven dat werkt, op alle fronten.

Awakening your Light Body is niet zomaar een cursus, maar een spiritueel pad waardoor je leert in vreugde en in liefde te leven vanuit je hoogste potentieel. In het proces van het ontwaken van je light body lossen angst, verdriet en oude pijn op in het licht. Je relaties worden beter en je gaat meer leven vanuit je hart.

In het proces van het doen ontwaken van je light body leer je tien nieuwe energiecentra in en rondom je lichaam kennen en ervaar je toestanden van verruimd, goddelijk bewustzijn.

De cursus werkt door middel van geleide meditaties en energie-overdracht door middel van klanken. Je oefent thuis met de opnames met de energiecentra en hun toepassingen. Als je overweegt de cursus te gaan volgen, of wanneer je kennis wilt maken met de Light Body en met ons, kun je deze inleidende workshop volgen. Dit is een uitstekende manier om de energieën van de Light Body "aan den lijve" te ervaren.

Het programma van de introductieworkshop bestaat uit:

* een uitleg over wat de Light Body inhoudt en wat het doen ontwaken van de Light Body in je leven kan betekenen.
* twee meditaties waarin we de klanken maken en de energiecentra activeren

De volledige cursus bestaat uit 6 modules. Je volgt de cursus individueel in je eigen tempo. Je doet dat met de opnames van de meditaties (12 meditaties per module) en bijbehorende schriftelijke uitleg. Er is energetische ondersteuning (eens per week stemt Froukje op je af en geeft zij de energieën aan je door) en individuele begeleiding via email. De kosten bedragen € 95 per module. Als je de cursus samen met je partner wilt volgen betaalt de partner € 45 per module. Je ontvangt dan de opnames 1 keer.

Bij voldoende belangstelling organiseren we af en toe een middag voor diegenen die bezig zijn met de cursus met live meditaties en gelegenheid voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen. Deelname aan zo’n middag kost waarschijnlijk zo’n € 40.

Enkele reacties van cursisten:

“Ik vind het heerlijk en het heeft mijn wereld (hart)geopend. Ik heb veel opgeruimd in mijzelf dankzij de rust en inzicht die ik vond in mezelf met behulp van de meditaties. Ik ben nu dichter bij mezelf dan ooit en ben in staat om de meest onmogelijke situaties (gevoelens en emoties) de baas te zijn, oftewel, ik laat me niet meeslepen maar voel, verwerk en leer. De cursus is voor mij een waar cadeautje! ”

“Ik merk dat er veel veranderd is de afgelopen maanden. Ik kan me plotseling intens gelukkig voelen zonder dat daar in mijn omgeving aanleiding voor is. Mijn leven is de laatste maanden erg rustig en in evenwicht. Alles wat er gebeurd stroomt en klopt. Mijn leven wordt voelbaar lichter en makkelijker. Contacten met anderen lijken soepeler te verlopen en ik kan zonder strijd aangeven wat ik wil of nodig heb. Ik heb meer vertrouwen in het leven. Ik voel meer liefde stromen voor mezelf en anderen. En mijn levensdoel wordt voor mij steeds zichtbaarder en begint zich te manifesteren.”

Voor meer informatie over de cursus of ons bekijk de website: www.israna.nl. Of stuur een mail: info@israna.nl


KORTING

Gratis introductieworkshop

Toegevoegd op 11-11-2018
Meditatie, Pers. ontwikkeling
Israna lichtcentrum
P.W. Janssenlaan 34
8385 GB  Vledderveen
Drenthe
Nederland
Telefoon: 0521 - 34 46 53

Deel ons met vrienden

Delen |


Kortingsbon

Vraag hier je kortingsbon aan en maak o.a. kans op het winnen van een privéconsult.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke aanbiedingen.

Social Media

De laatste Paraview nieuwtjes via onze Facebook en Twitter.

Win vrijkaarten

Maak kans op het winnen van vrijkaarten.

Android / Apple App

Handig! De Paraview App voor je Android / Apple telefoon of tablet.


Spirit4USpirituelewinkelParaview FacebookParaviewErik de la Porte

OprechteMediumsParaview