Spirituele Agenda

Archief

Song Circle - samen zingen vanuit hart en buik

Datum: 23-11-2019
Locatie: R. Steinerschool, Mallekotstraat 43, 2500 Lier, Antwerpen
Door: Thuis in Jezelf - BTW BE810.995.422
Prijs: € 18,00
'I don't sing because I'm happy;
I'm happy because I sing'
- William James

Zingen is gezond. Wanneer je zingt, ga je vanzelf dieper ademen. Door te zingen kan je contact maken met je emoties en uitdrukking geven aan wat er binnen in jou leeft. Je kan je verstand, met al zijn gekwebbel en controlemechanismen, even op pauze zetten.

Samen zingen is nog plezanter ! Wanneer je samen zingt, gaan de harten kloppen op dezelfde hartslag. Door jouw stem te verweven met die van anderen, creëer je een prachtig tapijt van klank en trilling.

In deze zangcirkel exploreren we liederen uit alle windstreken. Vrolijke liederen, liederen van verlangen, actieve liederen met dans en beweging, mantra's en rustige ontspannende songs.
Eenvoudige liederen en meerstemmige liederen waarin je helemaal kunt losgaan. Liederen die begeleid worden op gitaar, tanpura, drum of andere instrumenten... en liederen gedragen door alleen de pure stem.

Je hoeft geen supergetalenteerde of ervaren zanger zijn om met ons mee te zingen. Dit is geen zangles of stemcoaching.
Het is vooral belangrijk dat je jezelf toestaat om te zingen, met jouw eigen, authentieke stem. En dat je zin hebt om je zangplezier te delen met anderen.

PRAKTISCH
Voor wie: al wie zin heeft om te zingen
Begeleiding: Michele Averard en Mieke Polfliet
Bijdrage: €18, vooraf te betalen;
(€10 voor studenten en afgestudeerden van de soundhealeropleiding in België met Nestor en Michele)
Inschrijven: per email, met vermelding van je telefoonnummer.
Betalen: bijdrage vooraf over te maken op rekeningnummer Be56 733 05564 50 88 (BIC Kredbebb) van Mieke Polfliet, met vermelding van je naam + 'Lier 23 november'
Meebrengen: warme sokken of pantoffels, zitkussen. Er zijn wel stoelen beschikbaar ter plaatse. Draag best comfortabele kledij.

Over de begeleiders:
Michele Averard is mede-oprichter van de International Association of Sound Therapy (internationale vereniging voor Klanktherapie). Zij is singer-songwriter met een internationale reputatie en geeft sinds 1994 cursussen, workshops en lezingen over de kracht van klank (en meer bepaald de stem). Samen met haar man, Nestor Kornblum, bracht zij meer dan 10 cd's uit met helende muziek. Michele is de auteur van 'free Your Healing Voice, Heal Your Life' ('Bevrijd je helende stem en heel je leven'), waarin zij 13 stappen beschrijft om je helende stem te bevrijden.
Ze verscheen in interviews, televisie- en radioprogramma's in verschillende landen, leidde verschillende koren en geeft live concerten.
Mieke Polfliet is ritueelbegeleider, soundhealer en lesgever met een passie voor zingen. Klank en zang lopen als een rode draad door haar leven en werk. Ze volgde een opleiding tot soundhealer bij de International Association of Sound Therapy en verdiepte zich in natuurstem, mantra's en healing voice. Momenteel begeleidt ze klankhealings en klankrelaxaties, zang- en mantracirkels, workshops, cursussen Stembevrijding en retreats in binnen- en buitenland. Ook zingt ze op concerten en evenementen. Met de a-capellagroep Keruna bracht ze 2 cd's uit.
Meer over Mieke lees je op www.thuisinjezelf.be ('Wie zijn we')
Toegevoegd op 03-10-2019
Activiteiten, Energiewerk, Muziek
Thuis in Jezelf - BTW BE810.995.422
J.E. Claeslaan 1
2560  Nijlen
Antwerpen
België
Telefoon: +323664616

Deel ons met vrienden

Delen |


Kortingsbon

Vraag hier je kortingsbon aan en maak o.a. kans op het winnen van een privéconsult.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke aanbiedingen.

Social Media

De laatste Paraview nieuwtjes via onze Facebook en Twitter.

Win vrijkaarten

Maak kans op het winnen van vrijkaarten.

Android / Apple App

Handig! De Paraview App voor je Android / Apple telefoon of tablet.


Spirit4USpirituelewinkelParaview FacebookParaview Paraview