Spirituele Agenda

Archief

Tantra Cirkel Brabant

Datum: 11-01-2019
Locatie: Veld 7, 5103 HC Dongen, Noord-Brabant
Door: Inana, op reis naar je ware zelf
Prijs: € 60,00
In de Tantra Cirkel, bedoeld voor geliefden/koppels, verkennen we met jullie onze relaties en onszelf. Het is een plek om te zijn, om te voelen, te spelen, te verdiepen, te genieten en je te verwonderen over het grote geschenk van de liefde.

Iedere avond heeft zijn eigen thema/intentie, maar richt zich vooral op wat er leeft bij ieder van ons en de expressie die dat mag krijgen. Dat betekent dat we met elkaar de avonden vormgeven, een co-creatie, waarbij we er met en voor elkaar zijn. Het is fijn als je regelmatig komt en het is geen punt als je er een keer niet bij kunt zijn.

Thema 26 oktober: energetische verbinding: hoe maak je dat en hoe geef je dat vorm in een massage?

Werkvormen die we gebruiken zijn ervarings- en lichaamsgericht, met het accent op voelen, ervaren, proeven, ontdekken en verruimen. Wij houden beide erg van aanraken en masseren en dat zal zich zeker laten zien tijdens deze avonden. Verder kan je verschillende meditaties en verbindende oefeningen verwachten, waardoor je meer hartsverbinding en connectie met je partner zult ervaren.

Wil je je op een andere manier verbinden met je partner, heb je interesse in tantra en een lichaamsgerichte benadering, waarbij we vooral veel gaan voelen en ervaren? Ben je bereid je kwetsbaar op te stellen en jezelf te laten zien? Wil je je verbinden aan een klein groepje mensen, om met elkaar de diepte in te gaan en de ruimte te verkennen? Dan is de Tantra Cirkel interessant voor jou/jullie!

De avonden zijn los te volgen, maar het fijnst is om steeds meer met elkaar te verdiepen, dus om regelmatig te komen. Waarde: 60 euro per avond per stel. Als je alle avonden komt, krijg je 1 avond cadeau van ons.

Meer info en alle data vind je op de website.
Toegevoegd op 14-12-2018
Tantra, Relaties, Spirituele groei
Inana, op reis naar je ware zelf
Veld 7
5103 HC  Dongen
Noord-Brabant
Nederland
Telefoon: 06-10512274

Deel ons met vrienden

Delen |


Kortingsbon

Vraag hier je kortingsbon aan en maak o.a. kans op het winnen van een privéconsult.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke aanbiedingen.

Social Media

De laatste Paraview nieuwtjes via onze Facebook en Twitter.

Win vrijkaarten

Maak kans op het winnen van vrijkaarten.

Android / Apple App

Handig! De Paraview App voor je Android / Apple telefoon of tablet.


Spirit4USpirituelewinkelParaview FacebookParaviewErik de la Porte

OprechteMediumsParaview