Spirituele Agenda

Archief

ZomerWeek Authentieke improvisatie - spel & dans
Met korting

Van 22-06-2019 tot 29-06-2019
Locatie: 58120 Chatin
Door: Being Moved & Kunst van Vertragen
Prijs: € 295,00
Op het heerlijke landgoed van l´Huy Preau in Frankrijk brengt deze week je het beste van twee werelden: improvisatie met spel, stem & dans en meditatie & innerlijk werk.

Twee werelden die elkaar bevruchten. Met als intentie om vanuit de ruimte van Zijn in het Nu en Hier te spelen, delen en scheppen. Ware verhalen, ontroerende klanken, helende stilte, kwetsbare dans, eindeloos plezier.

Lijfelijkheid en zintuiglijkheid vormen de basis. Uit je hoofd, in je lijf! Voelend waarnemen, afstemmen – op jezelf en de wereld om je heen - verstillen en helemaal tot jezelf komen. Zodat je de ruimte van binnen ervaart die de Bron is van je creatieve impulsen. Hier vanuit gaan we onderzoeken, nieuwsgierig rondwaren, ontdekken. Een dagelijkse oefening in de kracht van JA!

En we gaan spelen. Vooral spelen. Met alles waar we onze blik op laten rusten en wat we in onszelf vinden. Om creaties te laten ontstaan die jezelf doen verbazen. In stilte, met muziek, met de muziek van de natuur.

Geïnteresseerd? Welkom in de wereld van Authentieke Improvisatie!

“Spinning out of Nothing-ness,
we Dance” – Rumi


° Wat anderen zeggen °

"Je hoeft niet je best (meer) te doen: gewoon bewegen, dansen, spelen. En wat een fijne energie komt er dan vrij! Dan merk je pas wat er allemaal in je hoofd omgaat aan belemmerende zin en vooral onzin".

"Wat het me gebracht heeft is de gelukzaligheid van ZIJN, het gevoel er te mogen ZIJN en niet iets te moeten/willen…"

"De workshop bracht me naar mijn fysieke lichaam en naar mijn diepere innerlijke bron.
Een ware ontdekking, een verrijking van je leven en bestaan”.


° Ochtend °
We starten met meditatie, een fysieke warmingup en speelse improvisatie-uitnodigingen. Om in je lijf te zakken en te rusten. Om daarnaast je zintuigen te openen en te oefenen in open en onbevangen waarnemen.

Om zo te ontdekken dat alles verandert en er altijd iets – nieuws – in onze ervaring komt. Om te zien hoe in kleine dingen pure schoonheid schuilt. Om het pure plezier van het Zijn te ervaren, de potentie van het moment en het volgen van je eigen stroom van impulsen.

° Middag of avond – afhankelijk van de behoefte °
We onderzoeken improvisatie vanuit spel, stembevrijding en dans en bevrijden onze innerlijke Speler. Waar geniet je van? We laten ons inspireren door wat in het moment aanwezig is, de ruimte, muziek, poëzie en de natuur. Alles is welkom.

Via inquiry en sharing verbind je je met jezelf en je emoties. What makes your heart sing? Wat wil je laten zien/horen/delen/zijn? En waar houd je jezelf tegen? Wat mag er verzachten? De stem van de innerlijke criticus is welkom en mag ontvangen worden in hetzelfde licht van onbevangenheid.

° Performance? °

Als het klopt spelen we voor publiek. Ons eigen publiek binnen de week of van de andere cursisten. Misschien maken we een performance op het terrein, misschien doen we spontane performances tijdens de lunch. Laten we open staan en zien wat zich wil ontvouwen…


° Wie is Anita? °
Docent fysiek theater, improvisatiezangeres, qigong practitioner, aandachttrainer en bevlogen facilitator van vrije improvisatie. Geïnspireerd door het archetype van de Fool, de 0 kaart van de Tarot en de weg van de Tao. Adept van ruimte en stilte. Immer geraakt door echtheid en kwetsbaarheid. Improvisatie, zowel vrije als instant compositie, is een genot, het is bevrijdend en het is een – innerlijke - reis. Voor mij is het een voorrecht om jou mee te nemen en begeleiden in dit avontuur.
contact: info@beingmoved.nl


KORTING

Kom met zijn tweeën en je krijgt ieder 25 euro korting op de cursusprijs.

Toegevoegd op 06-12-2018
Reizen en vakanties, Pers. ontwikkeling, Week retraites
Being Moved & Kunst van Vertragen

Deel ons met vrienden

Delen |


Kortingsbon

Vraag hier je kortingsbon aan en maak o.a. kans op het winnen van een privéconsult.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke aanbiedingen.

Social Media

De laatste Paraview nieuwtjes via onze Facebook en Twitter.

Win vrijkaarten

Maak kans op het winnen van vrijkaarten.

Android / Apple App

Handig! De Paraview App voor je Android / Apple telefoon of tablet.


Spirit4USpirituelewinkelParaview FacebookParaviewErik de la Porte

OprechteMediumsParaview