Spirituele Agenda

Archief

Feelgood Friday - Yin Yoga & Yoga Nidra
Met korting

Datum: 17-01-2020
Locatie: Rusthoflaan 56, 3034 XM Rotterdam, Zuid-Holland
Door: Yoga met LEF!
Prijs: € 15,00
Adem in, adem uit en..relax. Stap even uit de drukte van alledag, laat de boel de boel en gun jezelf een moment onbezorgd ontspannen en bijtanken op je yogamat.

DRUK, DRUK, DRUK
Leven in een grote, levendige stad als Rotterdam is fun, maar ook druk en het is makkelijk om overvoerd te raken door alle prikkels en ongemerkt jezelf compleet voorbij te lopen. Er is altijd wel iets wat onze aandacht vraagt en als we meegaan in de stroom om steeds maar te doen, doen, doen, putten we ons lichaam uit en ligt de burn-out op de loer. Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het is om de balans te bewaren tussen doen en zijn,. inspanning en ontspanning, actie en rust. De Feelgood Friday is in het leven geroepen om zonder dat je de stad verlaat toch even te vertragen en op te laden. Eigenlijk is de deze workshop een heerlijk verwenmoment voor je zelf om lichaam en geest even te resetten en je legitiem over te geven aan ontspanning. We doen yin yoga en yoga nidra; beiden zijn de absolute tegenhanger van het snelle en met talloze prikkels gepaard gaande westerse leven.

BESCHRIJVING WORKSHOP
Na een korte introductie starten we deze avond met een aantal yin-yogahoudingen. Yin yoga is een yogavorm waarbij je de houdingen langer vasthoudt (zo'n 1 tot 7 minuten) en er diepe rek ontstaat op het bindweefsel in het lichaam. In Yin Yoga verloopt alles langzaam en rustig. Je neemt echt de tijd voor je lichaam, het in de houding komen en diep naar binnen keren. Je mind wordt uitgenodigd om te rusten en in het moment aanwezig te zijn bij alles wat zich aandient.

Het tweede deel van de workshop is nog rustiger; dan doen we namelijk Yoga Nidra. Yoga Nidra is een krachtige, geleide meditatie waarbij je door de stem van de begeleider mee wordt genomen naar een plek van diepe rust en kalmte, daar waar je lichaam fysiek, mentaal en emotioneel kan herstellen en verwerken. Na afloop drinken we nog een kop thee en kan het weekend beginnen.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Datum: vrijdag 17 januari 2020
Tijd: ochtendworkshop 19.30-20.00 uur
Locatie: Yoga met LEF!, Rusthoflaan 56, Rotterdam (gratis parkeren in het weekend)
Docent: Monique van Driel
Investering: €15,00,- (incl. thee)
Aanmelden via het inschrijfformulier op de website of via mail: info@yogametlef.nl

Let op: je aanmelding is compleet door €10,- aan te betalen en te storten op rekeningnummer: NL77 ASNB 0781 2720 17 t.n.v. Yoga met LEF! Bij verhindering minimaal 48 uur van te voren doorgeven, er is geen restitutie op de aanbetaling.


KORTING

Neem een vriend(in), je moeder of geliefde mee naar deze Feelgood Friday en krijg allebei €2,50 korting. In plaats van ieder €15,00 betalen jullie samen €25,- voor een avond voluit genieten.

Toegevoegd op 23-12-2019
Yoga, Meditatie, Workshop of cursus
Yoga met LEF!
Orchideestraat, 42
3034XM  Rotterdam
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622291573

Deel ons met vrienden

Delen |


Kortingsbon

Vraag hier je kortingsbon aan en maak o.a. kans op het winnen van een privéconsult.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke aanbiedingen.

Social Media

De laatste Paraview nieuwtjes via onze Facebook en Twitter.

Win vrijkaarten

Maak kans op het winnen van vrijkaarten.

Android / Apple App

Handig! De Paraview App voor je Android / Apple telefoon of tablet.


Spirit4USpirituelewinkelParaview FacebookParaview Paraview