Spirituele Agenda

Archief

Yoga & meditatie dag

Datum: 23-06-2019
Locatie: Rusthoflaan 56, 3034xm Rotterdam, Zuid-Holland
Door: Yoga met LEF!
Prijs: € 80,00
Een yoga & meditatie dag bij Yoga met LEF! bevat een gevarieerde mix van yoga, meditatie, ademhalingsoefeningen, lezingen over achtergronden uit de yoga-filosofie, diepe ontspanning en praktische oefeningen waar je ook thuis wat aan hebt. Niet geheel onbelangrijk: tussen de middag nuttigen we een heerlijke, biologische, vegetarische lunch bij huiskamer-restaurant Obst & Gemüse. Alles is geregeld, je hoeft zelf nergens meer aan te denken, waardoor je je helemaal kan overgeven aan de ervaring van deze bijzondere dag.

Programma
Vanaf 9.00u kan je binnen lopen in de fijne yoga-ruimte van Yoga met LEF!; je wordt ontvangen met een kop thee en iets lekkers.
We starten om 9.30u met een lekker lange yoga & meditatie sessie.

Na de gezamenlijke lunch bij Obst & Gemüse (vijf minuten lopen vanaf de locatie van YML) zijn er een aantal keuzes: er is uiteraard de mogelijkheid tot het stellen van vragen en/of delen van ervaringen, een wandeling door Crooswijk (met leuke, door locals samengestelde routebeschrijving) of een lezing over de achtergrond van yoga vanuit verschillende invalshoeken (klassiek/vedisch, advaita vedanta en tantra).

We sluiten de dag af met een rustige Yin Yoga XL les met Yoga Nidra als de spreekwoordelijke ‘kers op de taart’.

Gedurende de dag is er onbeperkt thee en water beschikbaar. Ook voor (gezonde) tussendoortjes wordt gezorgd.
De vegetarische lunch bij Obst & Gemüse is bij de prijs inbegrepen en omvat soep, salade en brood. Drankjes en/of toetjes zijn voor eigen kosten en kunnen bij Obst & Gemüse worden afgerekend.

Data 2019
Zondag 17 maart VOL
Zondag 23 juni
Zondag 15 september
Zondag 8 december

Tijdstip
9.30-16.30u (inloop vanaf 9.00u)

Investering: €80,- p.p. incl. vegetarische lunch bij huiskamerrestaurant Obst & Gemüse
NB: ben je trouwe deelnemer aan de lessen bij YML (minimaal 3x per maand), dan kan je deelnemen voor €65,- p.p. (dit geldt niet voor One-fitters).

Docente: Monique van Driel

Obst & Gemüse is een nieuw, biologisch, vegetarisch/veganistisch huiskamerrestaurant in Crooswijk. John van Leeuwen is de eigenaar en uitbater en hij kookt met veel liefde en aandacht heerlijke, eerlijke, smaakvolle, kleurrijke, gevarieerde en volwaardige maaltijden, bereid van groente en fruit, graan en zeewierproducten. De maaltijden zijn biologisch, vegetarisch en veganistisch, geen vlees en geen vis.

Aanmelden: graag via e-mail: info@yogametlef.nl. Vermeld daarbij voor welke dag je je aanmeldt.
Let op: je reservering voor deze dag is compleet na het overmaken van een aanbetaling van €20,- naar NL77ASNB0781272017 t.n.v. Yoga met LEF! Annuleren is mogelijk tot uiterlijk 2 weken voor de yoga&meditatiedag; na deze termijn is er geen restitutie op de aanbetaling. In overleg kan wel op een andere datum deelgenomen worden.

NB je kunt ook alleen de Yin Yoga XL & Yoga Nidra workshop in de middag volgen. Kijk bij het losse event in de workshopagenda.
Toegevoegd op 11-06-2019
Yoga, Meditatie, Weekend retraites
Yoga met LEF!
Orchideestraat, 42
3034XM  Rotterdam
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622291573

Deel ons met vrienden

Delen |


Kortingsbon

Vraag hier je kortingsbon aan en maak o.a. kans op het winnen van een privéconsult.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke aanbiedingen.

Social Media

De laatste Paraview nieuwtjes via onze Facebook en Twitter.

Win vrijkaarten

Maak kans op het winnen van vrijkaarten.

Android / Apple App

Handig! De Paraview App voor je Android / Apple telefoon of tablet.


Spirit4USpirituelewinkelParaview FacebookParaviewErik de la Porte

OprechteMediumsParaview