Spirituele Agenda

Archief

Wandel van je hoofd naar je hart

Van 18-11-2019 tot 19-11-2019
Locatie: Vulikerweg 6, 7431 PJ Diepenveen, Overijssel
Door: de Wandelwinkel
Prijs: € 295,00
Wandel van je hoofd naar je hart
Vaak ‘wonen’ we in ons hoofd. Terwijl je hart en lijf hun eigen wijsheid hebben. Hoe zou het zijn daar meer naar te luisteren? Benieuwd wat je hart je te vertellen heeft? Wil je weten wat werkelijk belangrijk voor je is op dit moment?

Voor wie?
Deze mini retraite is voor jou, als je een volgende stap wilt zetten op jouw pad. Als je het verlangen van je hart wilt verdiepen en je zielsverlangen verder vorm wilt geven. Als je dat wilt combineren met een verblijf in een klooster in de bossen buiten Deventer, ben je van harte welkom. Je hoeft geen geoefende wandelaar te zijn.

Wat doen we?
De basis van het programma is de positieve psychologie. In een waarderend onderzoek ga je op zoek gaat naar wat werkelijk belangrijk voor je is, zodat je waarde(n)volle keuzes kunt maken, obstakels overwinnen en met voldoende zelfcompassie in actie komen.

Uit yoga voegen we meditatie, ademhaling, houdingen en bewegingsreeksen toe die energie genereren en je stilte laten ervaren. Uit Transformational presence gebruiken we geleide meditaties die je in contact brengen met jouw zielsverlangen.

Resultaat?
Een paar dagen voor jezelf, waarin je stil wordt. Je gaat uitgerust en geïnspireerd weer naar huis. Je weet wat je volgende stap op jouw levensreis is. En je hebt de energie om hem te nemen.

Waar, wanneer en hoeveel?
Nieuw Sion is gevestigd in een voormalig klooster in de bossen bij Diepenveen, circa 10 kilometer buiten Deventer. Maandagmorgen vanaf 09:00 uur inloop. Dinsdagmiddag rond 17:00 uur sluiten we af. Er kunnen maximaal 10 mensen deelnemen. De kosten voor deze twee dagen bedragen € 295 inclusief programma, verblijf en maaltijden.

Wie begeleiden deze retraite?
Deze tweedaagse begeleid ik samen met Marjolijn Punt. Marjolijn is psycholoog, mede oprichter van Bureau voor Positieve psychologie en yoga docent. En een hartsvriendin. Meer informatie over Marjolijn vind je hier.

Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar: anne-marie@ikfloreer.nu of je loopt even binnen bij de Wandelwinkel op het Bergkerkplein in Deventer.
Toegevoegd op 24-10-2019
Workshop of cursus, Meditatie, Pers. ontwikkeling
de Wandelwinkel
Bergkerkplein 5
7411 EN  Deventer
Overijssel
Nederland
Telefoon: 0630893880

Deel ons met vrienden

Delen |


Kortingsbon

Vraag hier je kortingsbon aan en maak o.a. kans op het winnen van een privéconsult.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke aanbiedingen.

Social Media

De laatste Paraview nieuwtjes via onze Facebook en Twitter.

Win vrijkaarten

Maak kans op het winnen van vrijkaarten.

Android / Apple App

Handig! De Paraview App voor je Android / Apple telefoon of tablet.


Spirit4USpirituelewinkelParaview FacebookParaviewErik de la Porte

OprechteMediumsParaview