Spirituele Agenda

Gezondheidsdag Voel je Vitaal

Datum: 08-08-2020
Locatie: Eendekotsweg 1B, 4352 JD Gapinge, Zeeland
Door: De Vitaalformule
Prijs: € 115,00
Kom ook naar de Gezondheidsdag 'Voel je Vitaal'

Zaterdag 8 augustus of donderdag 3 september 2020

Wat betekent gezondheid voor jou? Het antwoord op deze vraag is voor iedereen anders. En zo dus ook de weg naar een gezond leven. Hoe ga jij om met voeding, beweging en leefstijl in jou leven? Op deze Gezondheidsdag ‘Voel je vitaal’ gaan we op zoek naar het antwoord op deze vragen. In ons haastige dagelijks leven vol verplichtingen is dit naast een heerlijke relaxdag een investering in jou vitaliteit. Heldere, no-nonsense quality time. Gun jezelf deze dag en beleef de rust in de natuur van het Zeeuwse platteland!

Wat kan je verwachten?
Tijdens de ‘Voel je vitaal’ gezondheidsdag staan beweging, voeding en ontspanning centraal. Uitleg, advies, oefeningen en opdrachten rondom deze drie thema’s komen gedurende de dag aan bod. Afgewisseld met workshops in beweging en ontspanning.
De workshops zijn geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde deelnemer. Er wordt een workshop pilates en gezonde voeding gegeven door een deskundige vitaliteitscoach (Lyan Roozendaal van De Vitaalformule). Ook mindfulness, onder andere met paarden, is onderdeel van deze dag (Huberdien Westerweele van Paardenkracht naar Eigenkracht).

Voeding: Samen maken we voor de lunch eenvoudig klaar te maken, gezonde gerechten en hapjes uit de moestuin, aangevuld met Zeeuwse producten.

Mind: Ruimte voor aandacht die je in de drukte van alledag niet altijd vindt, luisteren naar je hart. Mindfulness beleven, geraakt worden door de kracht van paarden die menselijke emoties herkennen.

Body: Pilates (voor iedereen toegankelijk)

Leefstijl: Op een toegankelijke coachende wijze gaan we op zoek naar jouw ‘voel je vitaal’ formule. Waardoor kun jij ontspannen, waardoor voel jij je beter in je vel, welke prioriteiten stel jij aan beweging en voeding? We bieden ondersteuning om helder te krijgen wat voor jou belangrijk is en hoe je grip kan krijgen op je dag en je gewoontes. We willen voor een dag je gids zijn in je drukke wereld. Waarbij je zelf de bestemming mag kiezen.

VOOR WIE?
Iedereen die interesse heeft in een gezonde en bewuste leefstijl.
Vanwege het persoonlijke karakter van de ‘Voel je vitaal’ gezondheidsdag werken we met kleinschalige groepen van minimaal zes en maximaal twaalf personen.

ACCOMMODATIE
De locatie waar de gezondheidsdag ‘Voel je vitaal’ plaatsvindt ligt in een unieke natuurlijke en rustige omgeving. De ligging voldoet aan de basisbehoeften van de mens: prikkelarm, een beleving in de natuur en terugkomen bij de natuur. De activiteiten vinden plaats in de buitenlucht.

INSCHRIJVEN
Interesse? Reserveer dan nu alvast je plek via info@devitaalformule.nl of
info@paardenkrachtnaareigenkracht.nl of bel
06 – 15 30 75 17 / 06 – 33 74 25 62.

LOCATIE-ADRES
PaardenKracht naar EigenKracht
Eendekotsweg 1B
4352 JD Gapinge
Toegevoegd op 24-07-2020
Workshop of cursus, Eten en drinken, Mindfulness

Deel ons met vrienden

Delen |


Kortingsbon

Vraag hier je kortingsbon aan en maak o.a. kans op het winnen van een privéconsult.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke aanbiedingen.

Social Media

De laatste Paraview nieuwtjes via onze Facebook en Twitter.

Win vrijkaarten

Maak kans op het winnen van vrijkaarten.

Android / Apple App

Handig! De Paraview App voor je Android / Apple telefoon of tablet.


Spirit4USpirituelewinkelParaview FacebookParaview Paraview