Spirituele Agenda

Archief

Strandwandeling

Datum: 25-07-2020
Locatie: Langevelderslag 52, 2204AH Noordwijk, Zuid-Holland
Door: IndiviDuo & Go-out!
Prijs: € 10,00
Deze wandeling is uitgesteld naar 25 juli. Dit omdat de weersvooruitzichten niet goed zijn voor zaterdag 6 juni en er geen horeca is waar wij kunnen schuilen voor de regen. Normaal kan dit in deze omstandigheden wel doorgaan, als je ervoor kunt kiezen om binnen te blijven tijdens een bui en gezellig binnen kunt opwarmen als je toch natregent.

In de huidige tijd is het belangrijk dat je immuunsysteem zo gezond mogelijk is. Het is dus goed om lekker te gaan wandelen of fietsen. Het veiligst is het om alleen op pad te gaan. Nu doen wij ons best om daar zo dicht mogelijk bij te komen met elkaar.
Vandaag gaan we lekker wandelen op het strand bij Langervelderslag. Dat is goed te bereiken met de auto (of de fiets als je in de buurt woont) Normaal zijn we voorstander van carpoolen en OV, maar nu even niet.
Alle aanmeldingen delen we in in kleine groepjes. Elke groepje wordt op een andere tijd uitgenodigd. Na aanmelden vragen we je leeftijd en hoever je ongeveer wilt lopen. Op basis daarvan delen we je in.
Natuurlijk zorg je de hele dag dat je voldoende afstand houd, je eigen eten en drinken mee neemt. En bij de geringste twijfel of gezondheid of contacten met mensen die mogelijk besmet zijn meld je af. Als de omstandigheden veranderen wordt deze wandeling uitgesteld naar een moment dat het wel verantwoord is.
Toegevoegd op 05-06-2020
Activiteiten, Events, Singles
IndiviDuo & Go-out!
Broek 3B
9511PR  Gieterveen
Drenthe
Nederland
Telefoon: 06-28633962

Deel ons met vrienden

Delen |


Kortingsbon

Vraag hier je kortingsbon aan en maak o.a. kans op het winnen van een privéconsult.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke aanbiedingen.

Social Media

De laatste Paraview nieuwtjes via onze Facebook en Twitter.

Win vrijkaarten

Maak kans op het winnen van vrijkaarten.

Android / Apple App

Handig! De Paraview App voor je Android / Apple telefoon of tablet.


Spirit4USpirituelewinkelParaview FacebookParaview Paraview