Spirituele Agenda

Archief

Alle Spirituele reizen Spanje

Datum: 26-07-2020
Locatie: Lanjaron
Door: Spirituele Vakantie Reizen
Prijs: € 450,00
Sta eens stil bij jezelf en laat het hectische leven niet de kwaliteit van rust en ontspannen zijn overheersen. Dit is de ideale plek om te ontkoppelen, het hoge tempo te vertragen en weer contact te zijn met de schoonheid van de natuur.

Al meer dan 20 jaar helpen Yair en Ziza mensen, om in verbinding te zijn met hun ware zelf, als wezens van liefde, vreugde, kracht en spiritualiteit. Zij helpen cliënten bij het herkennen van blokkades, pijnbronnen en ondersteuning bij het loslaten ervan, in een liefdevolle, veilige en verzorgende omgeving.

Al meer dan 10 jaar werken ze samen om klanten te helpen bij het maken van transformationele veranderingen. Gebruikmakend van al deze ervaring, in combinatie met hun eigen unieke helende stijl en behandelingen, bieden zij gepersonaliseerde retraites.

Op ongeveer anderhalf uur rijden vanaf Malaga, liggen de schitterende bergen van La Alpujarra. Daar vindt je een klein paradijsje met zeer professionele en lieve begeleiders. Geniet van de schone frisse berglucht en het organische leven in een milieuvriendelijke omgeving!

Andere activiteiten
Er is een breed scala aan buitenactiviteiten in de buurt, van paardrijden tot wandelen langs natuurpaden, rotsklimmen, boogschieten en strandactiviteiten. We werken ook met lokale bedrijven, zoals openluchtonderwijs Only Solutions en Caballo Blanco Paardrijden. Bezoek ook de witte Moorse dorpjes die zo bekend zijn of bezoek het 'Alhambra' in Granada.
Kortom La Alpujarra heeft vele mogelijkheden voor ieder!

Bel 0639804150 voor meer informatie!
Toegevoegd op 23-07-2020
Yoga, Reizen en vakanties, Week retraites
Spirituele Vakantie Reizen
Tichelkuilen 31
7206BC  Zutphen
Gelderland
Nederland
Telefoon: 06 39804150

Deel ons met vrienden

Delen |


Kortingsbon

Vraag hier je kortingsbon aan en maak o.a. kans op het winnen van een privéconsult.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke aanbiedingen.

Social Media

De laatste Paraview nieuwtjes via onze Facebook en Twitter.

Win vrijkaarten

Maak kans op het winnen van vrijkaarten.

Android / Apple App

Handig! De Paraview App voor je Android / Apple telefoon of tablet.


Spirit4USpirituelewinkelParaview FacebookParaview Paraview