Lezing Ricardo Kuster

Wij zijn geen menselijke wezens die een spirituele ervaring zoeken.

Wij zijn zielen die een menselijke ervaring zoeken!

 

Eeuwenlang hebben we als geïncarneerde zielen in menselijke lichamen geleefd op deze aarde in een 3e en 4e dimensie. De pijnlijke ervaringen en indoctrinaties gedurende deze eeuwen in het Licht en het Donker, maar ook als zijnde het Licht en het Donker, hebben ons negatieve overtuigingen en angsten gebracht. Geheel volgens plan, hebben die ons doen vergeten welke kracht we in ons hebben. We zijn het namelijk vergeten dat we fragmenten zijn van een onmetelijke bron, en dat we daar nog immer mee verbonden zijn. Het fragment is in ons aanwezig. En dát vergeten was het plan. Net zo goed als het leven in- én als het Licht en het Donker. Want om te groeien in bewustzijn heb je negativiteit nodig, anders sta je stil.  Door beperkingen en belemmeringen leren we verlangen, verlangen naar een hogere staat van bewustzijn. Een bewustzijn dat ons herinnert aan wie we werkelijk zijn; een ziel die de innerlijke kracht heeft om dat te creëren wat ons en anderen vrede, vreugde en overvloed schenkt. In oneindige Liefde.

 

Ons meesterschap

De innerlijke kracht dat te creëren wat ons vrede, vreugde en overvloed. Dat is ons meesterschap. Of voor velen heel lastig om aan te nemen, onze identiteit als Lichtwezen. Met alle vaardigheden en kwaliteiten. Het is ons geboorterecht.

Het “enige” wat ons te doen staat, is ons los te maken van de negatieve overtuigingen die aan de basis liggen van onze angsten. Angsten die ons hierdoor in de 4e dimensie houden. Een dimensie van dualiteit waarin we kunnen kiezen. Kiezen voor vrede, schoonheid, harmonie, overvloed en Liefde of vanuit onze angsten juist kiezen voor het tegenovergestelde.

 

Vele wegen en methodieken leiden naar hetzelfde doel, het verhogen van het bewustzijn.

Als Lichtwerker heb ik kennis gemaakt met de Helende Krachten van de Licht Piramides en de Kamers van Licht in de 5e en 6e dimensies. Waar ik in contact ben gekomen met de Familie van Licht om mij te herinneren wie ik ben, door oude en negatieve overtuigingen los te laten. Het zijn bijzondere ervaringen die ik graag met jullie wil delen. Niet door er over te spreken, maar door jullie mee te nemen in die staat van bewustzijn die ik de 5e en 6e dimensie noem. Je gaat mee op reis naar de Licht Piramides en hun helende werking om in contact te komen met wie je echt bent en met wie er naast je staat. In een ongelofelijke werkelijkheid op de weg terug naar jouw Meesterschap.

 

 

 

 

 


Volgende spirituele beurs

Leiden

24 en 25 April

Meer informatie

Bestel jouw tickets voor de Paraview spirituele beurs