Spirituele Agenda

Archief

Cursus Voet Massage Middelburg

Datum: 28-03-2020
Locatie: Zwake 7, 4451 HH Heinkenszand, Zuid-Holland
Door: OMB Academie Massage Opleiding, Cursus, Workshop
Prijs: € 147,00
Tijdens de cursus voet massage leer je circa 30 diverse massage technieken, waarmee jij een rustgevende en fijne voetenmassage kunt geven. Een aantal technieken komen uit de voetreflex-massage, waarover je ook wat theoretische info krijgt.

De voetencursus bestaat uit twee delen: gedurende het eerste deel ligt de ontvanger op een massagetafel op z’n rug ligt en zit de masseur op een stoel. Met deze technieken leer jij een op zichzelf staande massage van de voeten.

In het tweede gedeelte van de massage cursus ligt de klant in buikligging op de behandeltafel en staat de masseur naast de tafel. Hierbij leer je technieken die je kan integreren in een algemene ontspanningsmassage.

Je leert niet alleen technieken, je krijgt ook info over: de anatomie van de voet, contra indicaties, hygiëne en de fysieke werk-houding van de masseur.

Alle massage-technieken worden eerst gedemonstreerd op een assistent(e), zodat je als deelnemer kunt zien hoe ze uitgevoerd moeten worden. Hierna ga je in tweetallen op elkaar oefenen. Hierbij wordt je begeleid met duidelijke instructies.

De voet massage cursus geven we aan groepen van maximaal 12 cursisten en heeft circa zes lesuren. Deze les kan worden gevolgd op één weekenddag of op 2 avonden van 3 uur op een avond doordeweeks.

De prijs van de cursus voetenmassage is 147 euro. Dit is inclusief een volledig uitgeschreven handleiding en een certificaat van deelname.

Op de website vind je de lesdatums van alle cursussen voetmassage die op dit moment ingepland zijn. Aanmelden kan ook via deze website.
Toegevoegd op 07-01-2020
Massage, Pers. ontwikkeling, Workshop of cursus
OMB Academie Massage Opleiding, Cursus, Workshop
Prins Hendrikplein 1
2518 JA  Den Haag
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0645444569

Deel ons met vrienden

Delen |


Kortingsbon

Vraag hier je kortingsbon aan en maak o.a. kans op het winnen van een privéconsult.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke aanbiedingen.

Social Media

De laatste Paraview nieuwtjes via onze Facebook en Twitter.

Win vrijkaarten

Maak kans op het winnen van vrijkaarten.

Android / Apple App

Handig! De Paraview App voor je Android / Apple telefoon of tablet.


Spirit4USpirituelewinkelParaview FacebookParaviewErik de la Porte

OprechteMediumsParaview