Nieuwsbrief januari 2012


Paraview nieuws januari

 Spirituele beurzen

Paraview januari:
  7 +   8  Den Haag
14 + 15  Gorinchem
21 + 22  B. op Zoom
28 + 29  Leeuwarden 

Beste,

Wij wensen u een heel fijn, ontspannen en een mooi in balans bewegend 2012.

Hiernaast ziet u voor de maand januari onze beurzen waarop wij u graag hopen te begroeten. Het blad Paraview en een glossy woonmagazine (via kortingsbon) liggen bij de entree op u te wachten. 

Nieuwe data

Op de site vindt u onze nieuwe data en locaties tot en met juli 2012.

  Inhoud o.a:
- Chakradans weekend
- La Negra Tomasa
- Daisha Bol
- Sjamanisme
- The Reconnection

 

Handige links

Onderaan deze mail vindt u een aantal handige links naar onderwerpen op onze site. Kijkt u eens rustig rond in de spirituele agenda met dagelijkse activiteiten, shop voor 50% korting op de beursentree in Bergen op Zoom of Win vrijkaarten.

 Geef je leven een inpuls!

Reconnective Healing® is een krachtige, nieuwe vorm van healing die ons in staat stelt om in balans te komen op fysiek, mentaal/emotioneel en spiritueel niveau. Reconnective Healing brengt ons in contact met een breed spectrum frequenties van licht, informatie en energie. Hoewel de ervaring voor eenieder uniek is, zijn veelgehoorde reacties: meer energie, plezier, creativiteit, zelfvertrouwen en innerlijke vrede, evenals makkelijker kunnen omgaan met de uitdagingen van het leven.

De Reconnectie® verbindt ons opnieuw met de krachtlijnen van het universum en de aarde, op een krachtiger niveau dan tevoren. De herverbinding ondersteunt een versnelling van onze persoonlijke evolutie en helpt mensen hun levensdoelen gemakkelijker te ontdekken en te bereiken. De Reconnectie is een éénmalige gebeurtenis van twee sessies.

Laat je verrassen en ervaar het zelf: maak een afspraak en >>  klik hier voor een practitioner in jouw omgeving. 


Sjamanistische healingen

Intense healingen en ceremonieën vanuit het Siberisch Sjamanisme
Direkt, krachtig,  rechtstreeks en vanuit het hart

Energetische bescherming 

cursus van 6 avonden
Start dinsdagavond 17 januari

We zijn ons niet altijd bewust van de energieën en invloeden van buitenaf die op ons inwerken. Of deze energie nu van andere mensen is, van onszelf of de plaats of de situatie waar we in verkeren. Dat betekent voor de gevoelige mensen onder ons dat er energie in je systeem zit, die niet van jezelf is. Vaak energie die je er niet in wilt hebben. Hoe kan dat? En hoe verwijder je die? Hoe voorkom je het?

Een hulpmethode is om te weten waar energetisch je grens ligt, je zwakheden en je kracht. Door de zwakke plaatsen sterker te maken en af te schermen, dringt er niet zoveel van buitenaf meer binnen. Als wij niet opmerkzaam worden voor deze negatieve invloeden van buitenaf dan kan dit leiden tot vermoeidheid, stemmingswisselingen en zelfs verslechtering van de gezondheid.
Lees verder op: http://www.siberischsjamanisme.nl/index/id/6/nl/29/Energetische-bescherming 

OEFENCLIENTEN GEZOCHT voor SJAMANISTISCHE HEALINGEN

Gevraagd : Mensen die een healing willen ondergaan bij een van de studenten van onze opleidingen of modules. Wil jij je aanmelden als oefencliënt of weet je iemand die dit (ook) zou willen; mail deze oproep door naar andere geïnteresseerden vraag vrijblijvend een aanmeldingsformulier aan via administratie@siberischsjamanisme.nl

Nieuwsbrief ontvangen waar, wanneer en met welke healingcode of ritueel we zijn? Kijk op de site.

Healing CD Am-Nag-Weh: Je kunt de healingsongs gebruiken voor terughalen van kracht, voor zuivering, healing en andere spirituele bezigheden. Wil je een stukje beluisteren van het zuiveringslied klik dan op : http://www.siberischsjamanisme.nl/1.mp3 bijdrage CD 12,50 (excl. Verzendkosten) 

Institute of Siberian Shamanism - Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)

>>  siberischsjamanisme.nl


De Cosmos waakt over Nederland in 2012

Dit schreef ik in mijn voorspelling over 2012. Natuurlijk gebeuren er zoals elk jaar vervelende dingen in de wereld. Toch zie ik vele lichtpunten, zeker voor Nederland en haar inwoners.

Al heel jong openbaarden mijn helderziende gaven zich. Op dat moment zag ik vooral de heftige en negatieve gebeurtenissen. Deze hebben, net als donkere wolken een zwaardere energie, ze vallen meer op. Door mijn gaven dagelijks te gebruiken en te ontwikkelen, zag ik als jonge volwassene ook positieve gebeurtenissen en de prachtige kwaliteiten van mensen.

Het positieve heeft een hele fijne, subtiele energie. Het vergt veel meer concentratie en training om je hierop af te stemmen. Dit afstemmen leer je in de opleiding die ik geef: de Akasha Training. Een opleiding die dieper gaat dan mediumschap, healing of kunstjes leren. De Akasha Training vormt bovendien je persoonlijkheid, je energiesysteem, je inzichten. Het maakt je tot een baken van rust en licht voor je omgeving. Kijk hiervoor op >>  wellenberg.nl 

Mijn voorspelling voor 2012 vind je op >>  daishadewijs.nl

Op www.radiomerlijn.nl presenteer ik wekelijks spirituele radioprogramma’s. Maar ook kun je luisteren naar Paragnost Jan C. van der Heide, Willem Jan van de Wetering en vele anderen.

Ik wens je het allerbeste voor 2012, want dat is voor je weggelegd! 

>>  radiomerlijn.nl


Tarot beroepsopleiding
Leer alle geheimen van de Tarot in deze Master opleiding. In 2 jaar leer je diverse legpatronen, de juiste verbanden te leggen en de beste gesprekstechnieken waardoor je na het behalen van je getuigschrift direct professionele consulten mag geven. Handig om een eigen bedrijf op te starten of als aanvulling op je praktijk.

Ontdek je spirituele kracht
Wil je weten wat jouw gaven zijn? Meld je nu aan voor de opleiding spiritisme en maak kennis met spiritueel reinigen, het werken met kruiden, gidsen, orakels en nog veel meer! Het introductiejaar is gebaseerd op de leer van Allan Kardec en de Cult van Maria Lionza en duurt één jaar.

Kijk voor meer informatie over de Tarot beroepsopleiding en de opleiding Spiritisme op de site.

>>  tomasa.nl


Chakradance™ weekend 10 t/m 12 februari 2012 

Stel je een weekend voor waarin ontspanning, genieten, loslaten en weer opladen centraal staan. Je wordt uitgenodigd om te bewegen via prachtige muziek, begeleide meditaties, visualisaties en creativiteit terwijl we ondertussen via de chakra’s naar zelfontdekking en zelfheling reizen.

We verblijven dit weekend in een prachtige omgeving die gevuld is met schoonheid, licht, ruimte en rust. De buitentuinen nodigen ons uit om te wandelen en de prachtige natuur in ons op te nemen. Deze omgeving heet Samaya en betekent in deze setting ont-moeten in jezelf en anderen.

Een weekend van magie en heling waarin we meer helderheid, focus en innerlijke kracht in onszelf activeren en meenemen naar een toekomst met meer zelfvertrouwen, vastberadenheid en plezier.

Neem voor meer informatie contact op met Eveline Couvee: 06-10719386, kijk op de site of mail: eveline-bellyflower@kpnmail.nl 

>>  evelinecouvee.nl


De Relexa massagestoel:
ultieme rust en balans

We zijn ons steeds meer bewust dat regelmatig onthaasten de sleutel is voor een gezond en gelukkig leven.

Met een ontspannen lichaam en geest zijn we beter in staat om met werkdruk en stress om te gaan en kunnen we betere prestaties leveren. Ontspannen kan vanaf nu door... een heerlijke massage in de Relexa massagestoel! Met deze massage geeft u uw lichaam en geest een belangrijk rustmoment, waardoor u zich lekker voelt en uw lichaam en geest in balans komen.

Regelmatig staan wij op de Paraview beurs waar u de stoel uitgebreid kunt testen.
Kom zelf ervaren hoe fris u zich voelt na 15 minuten stoelmassage. 

Wil je ultieme ontspanning en rust, dan is de Relexa massagestoel een must.

Onder vermelding van de Paraview nieuwsbrief krijgt u in januari 10% korting.

>>  relexa massagestoel.nl


De Spirituele Agenda

 

In de Spirituele Agenda op paraview.nl vind je uiteenlopende workshops, feesten, cursussen, events en vakanties op het gebied van spiritualiteit en duurzaamheid in Nederland, België en omstreken.

Of je nu een yoga fan bent, houdt van meditatieve wandelingen, feesten met een oosterse beat of een ayurvedische vakantie, voor ieder is er wat wils.

Ontdek een nieuwe wereld van interessante mogelijkheden. 

>>  spirituele agenda


Win een Workshop: Ontmoeting met je Gids

Villa 'Blijgeest' sinds 1624
Spirituele avond-/huiskamerworkshop Ontmoeting met je Gids

Uw trainer: Hypnotherapeut en paragnost Jan C. van der Heide

Datum: maandag 23 januari

Plaats: 'Villa Blijgeest' Rhijngeesterstraatweg 124 2343 BZ Oegstgeest

Tijd: 20.00-22.15 uur
Kosten: 25,= Inclusief koffie/ thee, frisdrank, cake.
(Vanaf 19.15 uur staat de koffie klaar).

Deelnemers ontvangen een boekje en tevens korting op CD's, (luister)boeken, DVD's etc.

>>  win deze workshop

>>  jancvanderheide.com 


Maak elke maand kans op vrijkaarten via onze:

 

 

 


Deel ons met vrienden


Kortingsbon

Vraag hier je kortingsbon aan en maak o.a. kans op het winnen van een privéconsult.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke aanbiedingen.

Social Media

De laatste Paraview nieuwtjes via onze Facebook en Twitter.

Win vrijkaarten

Maak kans op het winnen van vrijkaarten.

Android / Apple App

Handig! De Paraview App voor je Android / Apple telefoon of tablet.


Spirit4UMediumchatSpirituelewinkelParaview Facebook Erik de la Porte

Abonnement magazine ParaviewParaviewParaview