Boeken Top 35

Kijk eens rustig door de Boeken Top 35. Hopenlijk zit er een inspirerend boek voor u tussen. Eventuele bestellingen worden veilig afgehandeld door Partner sites. 

 

 


 

Verhoog je trillingsfrequentie

Verhoog je trillingsfrequentie


Ontwikkel je persoonlijke kracht en intuitie.
Penney Peirce
Uitgeverij: Altamira Becht
Uitgave datum: 2010-03-01
ISBN: 9789069638836
€ 24,90

Beschrijving
Iedereen heeft een persoonlijke trillingsfrequentie die onthult wie hij of zij is. De energiewereld van onze geest, onze gedachten en emoties worden vaak over het hoofd gezien, terwijl werkelijk alles in het leven doordrongen is van vibrerende energie. In dit opmerkelijke boek laat Penney Peirce niet alleen zien hoe je je persoonlijke trillingsfrequentie kunt vaststellen, maar ook hoe je die kunt verhogen.

Door het vinden van je 'kernfrequentie‘ - de hoogst haalbare, meest natuurlijke persoonlijke vibratie - ben je in staat een helder bewustzijn te bewaren, weerstanden te verminderen en nieuwe talenten te ontplooien. Een verhoogde trillingsfrequentie brengt je in een nieuwe realiteit: je verbetert je relaties, vindt creatieve oplossingen voor bestaande problemen en bereikt een geheel vervuld leven.

Penney Peirce heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van intuïtieve vermogens en hooggevoeligheid. Daarnaast houdt ze zich bezig met dromenwerk en frequentietrainingen. Ze geeft wereldwijd workshops en lezingen en adviseert zowel particulieren als bedrijven. Penney Peirce woont en werkt in de Verenigde Staten.

Aantal pagina's: 334
Uitvoering: gebonden

>>  bestel


Geert KimpenRachel of het mysterie van de liefde


Een Praags liefdesverhaal, geïnspireerd op oude Joodse legenden. Verhalen vol diepe inzichten over het leven en de liefde, die zonder uitzondering gaan over wat mensen ten diepste drijft.
Geert Kimpen
Uitgeverij: Arbeiderspers
Uitgave datum: 2010-09-02
ISBN: 9789029572996
Aantal pagina's: 250
Uitvoering: softcover
€ 18,95

Beschrijving
Rachel, of het mysterie van de liefde is een Praags liefdesverhaal, geïnspireerd op oude Joodse legenden. Verhalen vol diepe inzichten over het leven en de liefde, die zonder uitzondering gaan over wat mensen ten diepste drijft. Een dochter moet haar vader verraden, omdat hij te veel van haar houdt. Om zichzelf te vinden ontvlucht zij het ouderlijk huis en wordt ze in de armen gedreven van een man met duivelse bedoelingen. Een helse priester, die uit is op haar ziel en er alles voor over heeft om haar Joodse natuur te vernietigen. Alleen de overweldigende kracht van de liefde kan haar redden.

'Kimpen doet qua sfeertekening en personages sterk denken aan auteurs als Selma Lagerlöf en Margit Söderholm. En ja, zo'n vergelijking met twee grote verhalenvertellers is bedoeld als onvervalst compliment. ...Wedden dat Kimpen weer een zomerhit wordt?'

>>  bestel


  

DagboekDagboek van een beschermengel


Als Margot Delacroix op veertigjarige leeftijd op gewelddadige wijze om het leven komt, wordt ze teruggezonden naar de aarde als haar eigen beschermengel. Ze krijgt van Hogerhand de opdracht om haar leven nog eens dunnetjes over te doen
Carolyn Jess Cooke (alle boeken van deze auteur)
Uitgeverij: Bruna Uitgevers, A.W.
Uitgave datum: 2011-06-12
ISBN: 9789022959756
Aantal pagina's: 136
Uitvoering: softcover
€ 18,95

Beschrijving
Als Margot Delacroix op veertigjarige leeftijd op gewelddadige wijze om het leven komt, wordt ze teruggezonden naar de aarde als haar eigen beschermengel. Ze krijgt van Hogerhand de opdracht om haar leven, vanaf haar geboorte tot aan haar dood, nog eens dunnetjes over te doen - inclusief alle vergissingen die ze heeft gemaakt, alle ellende die ze heeft doorstaan en de dingen die haar het meest spijten.

Ze mag echter niets veranderen, het enige wat ze geacht wordt te doen is toekijken en ervan leren.

Margot waakt over haar dierbaren en beseft tot haar grote afschuw dat de problemen van haar zoon grotendeels te wijten zijn aan haar eigen gedrag. Ze sluit een pact met een demon en geeft haar plaats in de hemel op om het lot van haar zoon te veranderen.

Er kleven echter onverwachte consequenties aan de veranderingen die ze teweegbrengt?

>>  bestel


GezichtlezenDe kunst van het gezichten lezen


Wat gezichten u kunnen vertellen over: uw karakter en dat van anderen uw persoonlijke en professionele relaties uw algemene gezondheid
Chi An Kuei (alle boeken van deze auteur)
Uitgeverij: Deltas
Uitgave datum: 2011-05-27
ISBN: 9789024380923
Uitvoering: Softcover
€ 18,95

Beschrijving
Wat gezichten u kunnen vertellen over: uw karakter en dat van anderen uw persoonlijke en professionele relaties uw algemene gezondheid

Dit boek introduceert u in Siang mien, de fascinerende Chinese kunst van het gezichten lezen. U leert hoe u gezichten moet analyseren en hoe u de verschillende gezichtskenmerken kunt interpreteren. Hierdoor gaat u niet alleen uw eigen karakter, maar ook dat van de mensen in uw omgeving beter begrijpen, wat uw persoonlijke en professionele relaties ten goede zal komen. Kortom, u zult ontdekken dat gezichten behoorlijk veel prijsgeven over uw eigen levenslot, gezondheid en hartstocht, en dat van anderen. Met duidelijke illustraties en leerzame oefeningen maakt Chi An Kuei u in dit boek duidelijk hoe u in uw dagelijks leven voordeel kunt halen uit de kunst van het gezichten lezen.

Uitvoerging: paperback
Aantal pagina's: 158, Met illustraties
Heruitgave 2003

>>  bestel


 

Zielsveel

 

Maria, Sofie en Sanne ontmoeten op een goede dag hun tweelingzielen. Dit hele bijzondere feit is aanleiding geweest tot het schrijven van hun verhaal.
Uitgeverij: B for BooksdistriBution
Uitgave datum: 2011-04-01
ISBN: 9789081683708
Aantal pagina's: 224
Uitvoering: softcover
€ 22,50

Maria, Sofie en Sanne hebben een hele weg afgelegd in hun leven. Een weg van verandering en groei, maar ook van steeds nieuwe ervaringen. Het zijn zelfstandige vrouwen die nuchter en zelfbewust in het leven staan. Dan ontmoeten ze op een goede dag hun tweelingzielen. Dit hele bijzondere feit is aanleiding geweest tot het schrijven van hun verhaal.

Beschrijving

Zonder te vervallen in dromerij, geven ze de impact weer van deze zielsontmoetingen op hun denk- en gevoelswereld Zielsveel doet je via het indringende thema ?ontmoeting met je tweelingziel? kennismaken met de manier waarop een tweelingziel in je leven komt, hoe je dit herkent en hoe het zich manifesteert en wat voor ingrijpende gevolgen dat op je heeft. Het gaat over het ervaren van een liefde die zo totaal is dat je het nooit voor mogelijk hield. Een ervaring die je nooit meer loslaat en je werkelijkheid op losse schroeven zet.De auteurs hebben vanuit hun hart geschreven. De woorden lagen klaar, ze waren rijp. Hun ziel heeft ze gedicteerd. Een prachtige, oude en ongewone zieletaal spreekt doorheen het boek. De lezer zal dus even gewend moeten raken aan die speciale, ?liefdestaal?, die alleen vanuit het hart begrepen kan worden. Eén van de centrale thema's is toeschouwer zijn van je eigen leven.

Door te luisteren naar het eigen innerlijk en sterk in zichzelf te blijven staan, zijn Maria, Sofie en Sanne dagelijks de leiding van hun ziel gaan volgen, vertrouwend op de kracht in zichzelf om alles te begrijpen en te integreren Het verhaal biedt een visie over een diepe liefdeskracht die doorwerkt is met moed en vertrouwen. Het verhaal opent de ogen voor een werkelijkheid achter deze, een werkelijkheid die verbonden is met het hart. Het is door de ?ogen van het hart? dat we hun verhaal mogen meelezen...

>>  bestel


 

De ziel van leiderschap

vind de sleutel tot succes in werken en leven

Uitgeverij: VBK Media
Uitgave datum: 2011-03-01
ISBN: 9789021547626
Aantal pagina's: 224
Uitvoering: gebonden
€ 19,95


Dit boek onthult de ogenschijnlijk mysterieuze kwaliteiten die historische leiders succesvol en tot legende heeft gemaakt.


Beschrijving

Denk daarbij aan leiders als Gandhi, Martin Luther King Jr., Winston Churchill en Boeddha. Het boek is gebaseerd op de gelijknamige workshop van Deepak Chopra en biedt een praktijkgerichte aanpak om de kwaliteiten van succesvolle leiders te begrijpen en eigen te maken.

De doelstellingen kunnen zowel privé als zakelijk zijn, van het verbeteren van het gezinsleven tot aan werkgerelateerde relaties en prestaties.

>>  bestel


 

Leven zonder beperkingen

‘Niet enkel ik, ook jullie vechten dagelijks. Misschien hebben jullie een gebroken hart, of gaan de zaken niet goed, of een ongelukkige jeugd, of zijn jullie niet zeker van jezelf. Dat gevecht is niet slecht. Hoe groter de strijd, hoe groter de triomf.’

Uitgeverij: VBK Media
Uitgave datum: 2011-05-01
ISBN: 9789043519090
Aantal pagina's: 243
Uitvoering: softcover
€ 16,50

 

Beschrijving

’Niet enkel ik, ook jullie vechten dagelijks. Misschien hebben jullie een gebroken hart, of gaan de zaken niet goed, of een ongelukkige jeugd, of zijn jullie niet zeker van jezelf. Dat gevecht is niet slecht. Hoe groter de strijd, hoe groter de triomf.‘ Nick Vujicic is een waar fenomeen.

Hij brak door op YouTube en spreekt regelmatig voor grote massa‘s mensen all over the World. Van schoolkinderen tot zakenlui. Veel mensen voelen zich door zijn boodschap geïnspireerd.Nick is een man die zonder armen en benen is geboren als gevolg van een zeer zeldzaam syndroom. Sinds zijn 18e is hij begonnen voor groepen mensen te spreken.
Nadat hij op zijn 24ste verhuisde van Australië naar Los Angeles nam zijn bekendheid een vlucht. De man van hoop brengt in Leven zonder beperkingen een duidelijk christelijk geïnspireerde boodschap. Hij verkondigt dat grenzen relatief zijn en dat je je niet moet laten beperken door je schijnbare fysieke of mentale onmogelijkheden. Zijn leven laat zien dat je zaken kan bereiken, al is het met vallen en opstaan.

>>  bestel


 

Ademhalingstechnieken

 

In de inleiding wordt uitgelegd waarom de ademhaling zo belangrijk voor ons welzijn is: de juiste ademhaling is de bron van onze levenskracht.
Uitgeverij: Panta Rhei, Uitgeverij
Uitgave datum: 2011-04-01
ISBN: 9789088400605
Aantal pagina's: 112
Uitvoering: softcover
€ 12,50

 

Beschrijving

Een lange adem is de weg naar succes.De auteur beschrijft in dit boek een groot aantal ademhalingstechnieken die eenvoudig aan te leren en voor iedereen uitvoerbaar zijn. In de inleiding wordt uitgelegd waarom de ademhaling zo belangrijk voor ons welzijn is: de juiste ademhaling is de bron van onze levenskracht. Het oefenen van bepaalde ademhalingstechnieken kan ons zelfvertrouwen versterken, ons concentratievermogen verbeteren of onze levenskracht stimuleren.

De oefeningen zijn verdeeld in drie delen:1. Eenvoudige ademhalingstechnieken Hiermee leren we om ons bewust te worden van onze ademhaling en daardoor tot rust te komen.

2. Meditatieve ademhalingstechnieken Deze oefeningen zijn bedoeld ter ondersteuning van meditatie en genezingsprocessen, en ter verhoging van ons energie-niveau.

3. Ademhalingstechnieken voor gevorderden Deze oefeningen zijn bedoeld om de spirituele groei te bevorderen: vuurademhaling; verkoelende ademhaling; verjongingsademhaling; chakra ademhaling; kleur- en klankademhaling.

Het is een bijzonder gebruiksvriendelijk boek en daardoor geschikt voor iedereen die er direct mee aan de slag wil gaan. Markus Schirner leidt een van de grootste spirituele uitgeverijen in Duitsland en schreef meerdere praktische boeken over spirituele en esoterische technieken.

>>  bestel

 


 

Op zoek naar jezelf? BOEK & CD


Wie kent niet het stille verlangen meer zichzelf te zijn?

Uitgeverij: Asoka
Uitgave datum: 2011-06-05
ISBN: 9789056702588
Uitvoering: Softcover
€ 19,95
 

Beschrijving

Boek:

Dit boek biedt praktische ondersteuning bij deze zoektocht door middel van mindfulness: aandacht hebben voor wat er innerlijk speelt op een open, milde en niet oordelende wijze.

De training in mindfulness maakt gebruik van onze talenten om te ontspannen, aandacht te schenken, bewust in het hier en nu te leven en tot inzicht te komen. Het boek leert je niet alleen hoe je kunt mediteren, maar vooral hoe je ook buiten de meditatie, in het gewone leven, ingeëtste gewoontepatronen kunt leren doorbreken en een open en helder bewustzijn kunt bewaren.

De auteur wijst daarbij op het belang van relaties waarbij in de ontmoeting onze authenticiteit volop ruimte krijgt en het samenzijn met anderen ons diepste wezen tot bloei kan brengen. 

Dorle Lommatzsch (1954) geeft les is boeddhistische meditatie. Zij geeft leiding aan een tweejarige opleiding tot Mindful Coach. Dorle Lommatzsch heeft les gehad van leraren uit de Tibetaans boeddhistische traditie, vipassa en Bön. Sinds 2004 neemt zij deel aan de Ridhwanschool van A.H. Almaas, waarin spirituele tradities verbonden worden met inzichten uit de westerse psychologie.

CD:

Jezelf ten diepste leren kennen begint met stilstaan en observeren. Mindfulnessmeditatie blijkt een uitstekend hulpmiddel om jezelf liefdevol en niet-oordelend te verkennen. De kleine stap van stilstaan bij jezelf, kan daardoor grote gevolgen hebben. Als we met vriendelijke en niet-oordelende aandacht onszelf onderzoeken, leren we een werktuig hanteren dat ongekende mogelijkheden biedt om ons potentieel als mens naar boven te brengen.

Op deze CD vind je een aantal meditatie- en mindfulness­oefeningen die je op weg helpen naar liefdevol zelfonderzoek. Mindfulness is een training in open, milde en niet-oordelende aandacht. Het is de basis van waaruit de innerlijke reis op zoek naar jezelf kan beginnen!

>>  bestel 


 

 


Deel ons met vrienden


Daghoroscoop

Kijk hier elke dag voor je nieuwe horoscoop.

Kortingsbon

Vraag hier je kortingsbon aan en maak o.a. kans op het winnen van een privéconsult.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke aanbiedingen.

Social Media

De laatste Paraview nieuwtjes via onze Facebook en Twitter.

Win vrijkaarten

Maak kans op het winnen van vrijkaarten en/of een workshop.

Artikelen online

Regelmatig plaatsen we hier leuke artikelen, interviews en verhalen.

Android / Apple App

Handig! De Paraview App voor je Android / Apple telefoon of tablet.


Spirit4U Oprechte Mediums Spirituelewinkel Paraview

Mediumchat PureMediums